A rég látott Gabriela Spanic 46 évesen is bombanő - A Paula és Paulina sztárja így fest most
Gabriela Spanic volt a Paula és Paulina imádott sztárja.

gabriela-spanic-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek és a 2000-es évek elején számos mexikói és dél-amerikai telenovella belopta magát a nézők szívébe. Hazánkban az egyik legnépszerűbb sorozat a Paula és Paulina volt, aminek főszerepét a gyönyörű Gabriela Spanic játszotta.

A horvát gyökerekkel rendelkező venezuelai színésznő 24 esztendős volt, amikor 1998 februárjában elstartolt Mexikóban a Paula és Paulina. Az elmúlt 22 évben sokat változott a sztár, azonban dögös kisugárzásából semmit nem veszített.

Gabriela Spanic remek formában van

A 46 éves színésznő nagyon aktív az Instagram-oldalán, folyamatosan posztol, nemcsak új, hanem régi felvételeket is posztol magáról. Az alábbi kép egy televíziós műsor forgatásakor készült róla a múlt héten. Rajongói csak úgy áradoztak róla, hogy milyen csinos.

Szépségére már nagyon hamar felfigyeltek, 1992-ben részt vett egy venezuelai szépségversenyen, amin elnyerte a Miss Body címet, ezután beindult a modellkarrierje, később pedig színésznőként is kipróbálhatta magát. Első főszerepét 1994-ben játszhatta el a Nincs hozzád hasonló című telenovellában, ami hazája egyik legnépszerűbb sorozata lett, több mint 80 országban vetítették. Amikor a Paula és Paulinában feltűnt, az emberek csak még jobban megszerették őt. 

A magyar rajongók még olyan sorozatokban láthatták, mint a Szeretni bolondulásig, A betolakodó, A bosszú vagy A szerelem foglyai. 2012-ben ő volt A bosszú angyala főszereplője, amit az RTL Klubon követhettek figyelemmel a tévénézők.

Az idei év különleges a számára, ugyanis a színházban Paula Bracho bőrébe bújik, ezt a jó hírt még Instagram-oldalán jelentette be. Olyan városokban láthatják majd a színpadon őt a rajongók, mint Caracasban, New Yorkban, Chicagóban, Sao Paulóban vagy éppen Miamiban.

Így festenek ma a szívtipró telenovellasztárok

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '90-es évek legnépszerűbb telenovellasztárjai.

Ezt is szeretjük