Az 51 éves Gabriela Sabatini bikiniben strandolt: gyönyörű a legendás teniszcsillag alakja
Gabriela Sabatini bikinis fotót osztott meg magáról.

gabriela-sabatini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a maga sztársportolói, a '80-as és '90-es években Gabriela Sabatini volt az egyik legtehetségesebb teniszező, az argentin szépség 1988-ban Steffi Graf oldalán nyert Wimbledonban, emellett a szöuli olimpián ezüstérmet szerzett. Az 1990-es US Openen ő lett a legjobb, végül 1996-ban, 26 évesen vonult vissza. A sport természetesen azóta is az élete része, ez pedig a legfrissebb bikinis képén is jól látszik.

Gabriela Sabatini bikiniben

Az 51 éves sztár csodálatosan fest, nem mellesleg nagyon sportos a mai napig, a Swiss Life-nak adott interjújában mesélte el, milyen mozgásformákkal tartja formában magát.

- Igazából még mindig fiatalnak érzem magam, ez szerintem az életstílusom miatt van így. Amikor csak tehetem, sporttal kezdem a napot, szeretek biciklizni, kocogni, és persze sokat úszom. Ezáltal megtisztulok, és megalapozza a napomat. Más területeken is aktív vagyok, emellett sokat utazom. Ezek mentálisan is fiatalon tartanak.

Természetesen az étkezésére is odafigyel, ez is hozzájárul ahhoz, hogy fantasztikusan néz ki friss képein. Instagram-oldalán megosztotta, hogy Mallorcán nyaral, még egy bikinis képet is feltöltött, amit a kommentelők is dicsértek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Gabriela Sabatini.

Ezt is szeretjük