A 99 éves Fülöp herceget meg kellett műteni: most jelentette be a palota
Fülöp hercegen tegnap műtétet hajtottak végre.

GettyImages-1084696710
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 99 esztendős Fülöp herceg február közepén került be a kórházba, mert rosszullétre panaszkodott, ezért az orvosai azt tanácsolták neki, hogy jobb, ha a windsori kastély helyett szakszerű, kórházi ellátásban részesül.

Fertőzés miatt kezelték, március 1-jén pedig már átszállították egy másik intézménybe, a Buckingham-palota friss híreket közölt az állapotáról.

Fülöp hercegen sikeres műtétet hajtottak végre

A palota legfrissebb közleményében bejelentette, hogy a herceget a St Bartholomew's kórházban megműtötték tegnap. A szívét operálták meg.

GettyImages-1051958854
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Szerencsére sikeresen lezajlott az operáció, ami igazi örömhírnek számít. Erzsébet királynő férje még sosem volt ennyi ideig kórházban, ma van a 17. napja annak, hogy kórházban fekszik. Bejelentették, hogy az edinburgh-i herceg néhány napig még kórházi megfigyelés alatt marad, pihenésre és további kezelésekre van szüksége.

Sokan aggódtak az állapota miatt, rengeteg rajongó küldte jókívánságát neki. Hosszú éveken át kiváló volt az egészségi állapota, 2011. december 23-án mentőhelikopterrel szállították kórházba Sandringhamből, egy elzáródott koszorúér miatt meg is műtötték akkor.

A kórház bejárata, ahol a herceget műtötték.
A kórház bejárata, ahol a herceget műtötték.
Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images Hungary

Ezután egyre több alkalommal betegeskedett, hólyagproblémáival is többször kezelték, ugyanis elkapott egy húgyúti fertőzést, szerencsére hamar felépült. 2013 júniusában ismét kórházba került, a Londoni Klinikán hasi feltáró operációt hajtottak rajta végre. 2017-ben végleg visszavonult a betegeskedései miatt.

Stresszes időszak ez a királyi család számára, nem elég, hogy a 99 éves Fülöp herceg miatt aggódik mindenki, ott van Harry és Meghan botrányos Oprah-interjúja is, amit március 7-én vetít le a CBS csatorna. Bár sok rajongó kérte Oprah Winfrey-től és a csatornától, hogy a herceg állapotára való tekintettel halasszák el az exkluzív interjút, erre nem hajlandó a CBS, ugyanis akkor komoly reklámbevételektől esne el.

Esküvői ruhák a királyi családban

Nézd, milyen szép kreációkban mondták ki az igent a királyi család tagjai!

Ezt is szeretjük