25 éves lett a Jóbarátok - Bejárhatod a szereplők lakását a különleges londoni programon

A Friendsfest minden Jóbarátok-rajongó álma - a Comedy Central Familynek köszönhetően mi is ott jártunk.

friendsfest-london-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

25 éves lett minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, a Jóbarátok. A sitcom műfajának meghonosítójaként emlegetett szériát az NBC 1994 szeptemberében kezdte el sugározni, ennek ellenére a Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross New York-i életéről szóló történet máig örök klasszikusnak számít.

Ilyen a Friendsfest - a Jóbarátok-rajongók fesztiválja

A Comedy Central Family ma is mindennap műsorra tűzi a sorozatot: hétköznaponként napi négy részt is megtekinthetnek a rajongók a csatornán. Az új epizódokra sajnos kevés az esély, annak ellenére, hogy a stáb tagjai máig nagyon jóban vannak egymással. Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica) és Lisa Kudrow (Pheobe) Aniston 50. születésnapján még egy közös, kiruccanós hétvégét is csaptak, olyan jó a viszonyuk még mindig.

Ez a sorozaton is meglátszott, hiszen az epizódokat nézve mi is éreztük, milyen jó a légkör a stábtagok között kamera előtt és azon kívül is. Ilyenkor azt kívántuk, bár mi is részesei lehetnénk ennek a különleges kapcsolatnak, és közéjük tartozhatnánk. Hogy a lányokkal sörözhessünk a kanapén, hogy megsimogassuk Chandler és Joey rémes márványkutyáját, hogy magunkhoz ölelhessük Hugsyt, a plüsspingvint, és mi is beugorhassunk a bandával a szökőkútba a főcím alatt.

Éppen ezért rendezték meg Londonban a Friendsfest nevet kapó "Jóbarátok fesztivált", melyen tényleg bekerülhetnek a sorozatba a rajongók. A programsorozaton megnézheted a szereplők lakását, ihatsz egy kávét a Central Perkben, sőt, még a főcímdalba is bekerülhetsz. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyi érdekességet láttunk az eseményen!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük