Ő volt a Jóbarátokban Rachel és Ross lánya - 16 éves, csinos tini lett belőle
Noelle és Cami Sheldon játszották a kis Emmát a sorozatban.

ross-rachel-lanya-ma-jobaratok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok sorozat happy enddel zárult az összes szereplő számára, azonban a nézők a legjobban Ross és Rachel párosának - akiket Jennifer Aniston és David Schwimmer alakítottak - szorítottak, hogy a végén egymás mellett kössenek ki. Hosszas megpróbáltatások után végre egymásra találtak, és még egy közös gyerekük is született.

Ilyen nagy már a közös lányuk

Ross és Rachel lányát, Emmát egy ikerpár játszotta el a szériában, Noelle és Cami Sheldon, akik idén már 17 évesek lesznek. Ráadásul még mindig színészkednek, legközelebb a Tűnj el! rendezője, Jordan Peele új horrorfilmjében, a Miben láthatják őket a rajongók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday @cali.sheldon

Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) által megosztott bejegyzés,

A közösségi oldalakon sokan ledöbbentek, hogy a lányok már ilyen nagyok, a fotóik alatt csak úgy záporoznak a kommentek: "Jézusom, most öregnek érzem magam! Hogy lehet a kis Emma baba már 17 éves?", "Légyszi, légyszi, légyszi, legyen egy különkiadás a felnőtt Emmával és Bennel", "Milyen szépek lettek a lányok, jó újra látni őket" - írták az Instagram-posztjaik alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That is so fetch!

Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) által megosztott bejegyzés,

Érdekesség, hogy Ross kisfiát, Bent is egy ikerpár tagja játszotta, Cole Sprouse, aki már 26 éves. Cole és testvére, Dylan gyereksztárként lettek sikeresek a Disney Zack és Cody élete című sorozatával és az Apafej című filmmel, melyben Adam Sandlerrel szerepeltek. Jelenleg Cole a Riverdale sorozatban játszik, Jughead Jones-ként pedig a legdögösebb fiatal sztárnak választották tavaly.

Ezt is szeretjük