Ő Freddie Mercury ritkán látott húga - Kashmira nagyon szép nő
Mutatjuk, hogy fest Freddie Mercury húga, Kashmira.

freddie-mercury-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury a világ egyik legtehetségesebb zenésze volt, a Queen zenekar frontembereként igazi legendává vált, nem véletlen, hogy emberek millióit rázta meg annak híre, amikor 1991-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az indiai gyökerekkel rendelkező énekes a '70-es évek végén és a '80-as években volt pályája csúcsán, ám a sok elfoglaltsága ellenére igyekezett tartani a kapcsolatot a szüleivel és szeretett húgával, Kashmirával.

Így néz ki Freddie Mercury húga

Aki látta a Freddie Mercury életéről szóló, Bohém rapszódia című filmet, pontosan tudja, hogy a zenész családtagjait játszó színészek is feltűntek a filmben. Egyértelmű, hogy az alkotásból szeretett húga sem maradhatott ki, akit a csinos Priya Blackburn indiai származású színésznő alakított. Kashmira a való életben is bájos nő. Idén ünnepli 67. születésnapját, mégis fiatalabbnak néztük őt hirtelen. Bátran letagadhatna tíz évet a korából.

freddie mercury húga stuart c wilson
Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images Hungary

Kashmira egy YouTube-on fellelhető, pár éves interjúban elmondta, hogy, amikor Freddie Mercury turnézott, és szinte megállás nélkül dolgozott, még akkor is gyakran felhívta őt telefonon, vagy küldött neki egy képeslapot, melyre ráírta, hol jár, mit csinál. Jó volt a viszonyuk egymással, sokszor megnézte a bátyját élőben.

- A legtöbb koncertjén ott voltam, persze, nem fizettem sosem egy jegyért sem. Szerettem tudni, hogy mit csinál, így természetesen figyelemmel kísértem a karrierjét. Nem gondoltam volna róla, hogy ennyire híres lesz, mert az elején kevésbé volt jó zenész - vallotta be Kashmira.

Arról is beszélt, mit is szeretett a legjobban a bátyjában.

- Imádtam, amikor megnevettetett. Azt is szerettem benne, hogy képes volt a semmiből meglepni, csak spontán felhívott telefonon, hogy elmondja, hol van. Sajnálom, hogy Freddie nem láthatta a gyerekeimet felnőni, amikor elhunyt, a fiam csak hároméves, a lányom pedig kilencéves volt. Így, ha csak egy napra is visszatérne a sírból, biztosan azt kérném tőle, hogy töltsön el velem és a gyerekeimmel egy napot.

Fotókon Freddie Mercury és utolsó kedvese

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Freddie Mercury utolsó szerelme, Jim Hutton.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük