5 édes sztárkölyök, aki jóképű pasivá érett

Tiniként fiatal nézők milliói imádták őket, felnőttként pedig a csajok szívét dobogtatják meg az egykori gyereksztárok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyereksztároktól megszoktuk, hogy általában édesek és belevalók. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minél tündéribb egy filmes kölyök, annál jóképűbb fiatalember válik belőle.

Elég csak Macaulay Culkint említeni, aki a Reszkessetek, betörők!-ben még ellenállhatatlanul bájos fiúcskaként kergette a rosszfiúkat, 30 éves korára viszont nyúzott arcú férfivá érett. No, de azért nem mindegyik gyereksztár változik hátrányára! Összeállításunkban azokat a színészeket vettük górcső alá, akik, mint a jó bor, a korral csak nemesedtek, és cukiból igazán tutivá váltak az idők során.

Jason Bateman

Jason Bateman annak idején a Farm, ahol élünk című sorozatban tűnt fel, mint a jólfésült James Cooper Ingalls. Az akkor 11 éves fiúcska mindössze egy évadon át szerepelt a bájos, erőszakmentes szériában, ám ez is elég volt, hogy beinduljon filmes karrierje. 

Míg a kilencvenes években főként a tévében bukkant fel, az ezredforduló után a romantikus mozik is felfedezték maguknak az igencsak jóképű pasivá lett sztárt.

Azóta olyan sikerfilmekben csillogtatta meg elbűvölő mosolyát, mint a Lepattintva vagy a Páros mellékhatás. Legújabb filmjében, a Switch-ben pedig a szerelmes sztorik koronázatlan királynője, Jennifer Aniston oldalán komédiázik. Ugyanakkor drámai érzékét is bizonyította már, egyebek között A dolgok állása epizódszerepében, Russell Crowe mellett.
Ami a 40 éves színész magánéletét illeti, 2001 óta boldog házasságban él Amanda Ankával, kislányuk 2006-ban született meg.

Lucas Black

Ugyanaz a rövid frizura, ugyanaz az igéző tekintet - az 1982-es születésű Lucas Blacknek úgy sikerült megőriznie kisfiús sármját, hogy közben szexi sármőrré vált. Sikerét nagyrészt a szerencsének is köszönheti - talán innen a Lucky becenév, ami angolul szerencsést jelent.

Ugyanis, bár nem volt a háta mögött semmiféle hangzatos gyerekszínészképző, 12 évesen kapott egy aprócska szerepet Kevin Costner Háború című filmjében. 

Rá egy évre pedig ráosztották az American Gothic horror-thriller sorozat főhőse, Caleb Temple megformálását. A széria ugyan csak 22 részt élt meg, Black karrierje mégis beindult. Azóta játszott vígjátékban - Tűzforró Alabama - és kőkemény drámában - Bőrnyakúak - egyaránt, utóbbiban vállvetve Fenyő Ivánnal. Macsó énjét pedig tökéletesen kiélhette a Halálos iramban: tokiói hajsza munkálatai közben, vagy éppen legutóbb, a Légió című fantasy-thrillerben, ahol még a bosszúálló angyalokkal is képes volt felvenni a harcot.

Mark Paul Gosselaar

Az 1974-ben született fiatalember egy Amerika-szerte népszerű sulisorozatban tűnt fel 15 éves korában. A Saved by the Bell szőke Zacharyja azóta bebarnult, de ez egy hangyányit sem ártott a kinézetének, éppen ellenkezőleg! Nem csoda, ha már régen elkelt - feleségével, Lisa Ann Russellel még 1996-ban házasodtak össze, az idők során pedig már négytagúvá bővült a családjuk egy hatéves kisfiúnak és egy négyéves lánykának köszönhetően.

Bevallása szerint imádja a gyerkőceit, de azért a karrierjét sem hanyagolja el. Bár nem sikerült mozisztárrá válnia, sorozatszínészként igyekszik helytállni. Rajongói ráismerhettek a sármőrre az NYPD Blue, a Hyperion Bay és az Irak epizódjaiban, 2008-ban pedig egy ügyvédes sorozat, a Raising the Bar öltönyösének szerepében bukkan fel.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal szívtiprójáról bizonyára sokan tudják, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Az 1973-as születésű színész 2004 óta él boldog párkapcsolatban kollégájával, David Burtkával, és ezt három évvel később a nagyvilág tudtára is adta.
Azzal azonban - főleg hazánkban - már kevesebben vannak tisztában, hogy Harris is gyereksztárként kezdte a karrierjét. 15 évesen több sikeres produkcióban is szerepet kapott: a Clara szívében Whoopi Goldberg oldalán játszhatott, ráadásul alakításáért rögtön Golden Globe-ra is jelölték.

Ám igazából a Doogie Howser M.D. tinizsenije révén vált ünnepelt sztárrá a fiatalok körében. Amikor négy évvel később befejezték a sorozat forgatását, már majdnem húszéves volt, ezért, hogy könnyebben sikerüljön az átmenet a felnőttszínészségbe, a színpadon is kipróbálta magát. Később mégis visszatért a csillogó vászonra, olyan filmekben, mint a Csillagközi invázió és a Téglatesó. Mostanában viszont a már említett Így jártam anyátokkal Barney-jaként osztja az észt párkapcsolati kérdésekben.

Christian Bale

Egy dél-afrikai származású tehetségkutató ügynök és kereskedelmi pilóta apa, valamint egy cirkuszi bohóc anya - ilyen keverékből vagy egy örök nyertes, vagy egy örök vesztes születhet. Ha elnézzük Christian Bale-t, akkor egyértelműen az előbbi. A nem mindennapi közegben felnőtt fiúcska már gyerekkorában tudta, hogy színész akar lenni. Bár, hogy a nyolcéveskori Lenor-reklámtól egyszer eljut majd a főszerepekig, azt talán maga sem gondolta volna. Illetve, ki tudja. Mindenesetre az 1974-es születésű fiatalember öles léptekkel halad előre a szakmában.

Amihez azért van némi köze Steven Spielbergnek is, aki 13 évesen rá osztotta a Nap birodalma gyerekszerepét. Onnantól fogva Bale nem ismer lehetetlent: ha kell, pszichopata őrült, ha kell, önfeláldozó mágus vagy éppen a terminátorokkal küzdő, hős John Connor. Bár sosem lesz olyan közönségkedvenc, mint Robert Pattinson, a tehetsége megkérdőjelezhetetlen.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Bizonyára ezzel, no és parázs tekintetével nyűgözte le feleségét, Sandra Blazicot is, akivel immáron több mint tíz éve él együtt. És, hogy ne őrüljön bele a maximalizmusba, arról ötéves szöszke lánykája, Emmeline gondoskodik, aki még a szúrós szemű papát is képes pillanatok alatt levenni a lábáról.

Ezt is szeretjük