A Forrest Gump gyereksztárjai ma: így néz ki felnőttként Jenny és a kis Forrest
A Forrest Gump gyerekszereplői már 36 évesek.

forrest-gump
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Winston Groom 1986-os regénye alapján készült Forrest Gump a mozikba kerülése után nem csak közönségsiker lett, a kritikusok ódákat zengtek róla: így nem csoda, hogy a készítők díjak tucatjait zsebelték be vele, az év Oscar-gálájáról hat szoborral távoztak. 

"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle." – Az alkotás leghíresebb mondata, ami Forrest Gump édesanyjának szájából hangzott el. Ez a bölcsesség minden szempontból igaznak bizonyul, például azt sem tudhattuk előre, hogyan festenek majd felnőttként az 1994-es alkotás gyereksztárjai.

A Forrest Gump gyereksztárjai

A történet címszereplője kissé együgyű fiatalember életét mutatta be, aki bár gyenge szellemi képességgel rendelkezett, mégis hihetetlen sikereket ért el az életben: amerikai futballsztár vált belőle, háborús hősként tüntették ki, válogatott pingpongozó és híres maratoni futó lett.

forrest gump 1
Fotó: Getty Images Hungary

A főhőst Tom Hanks, míg élete szerelmét Jennyt Robin Wright keltette életre. Mivel a sztori Forrest alabamai gyerekkorával indul, így a karaktert kisfiúként Michael Conner Humphreys játszotta, Jenny kislánykori énjét pedig Hanna Hall személyesítette meg.

Előbbi már 36 éves. Bár a filmnek köszönhetően az egész világ megismerte a nevét, nem maradt a szórakoztatóiparban. Szerepéhez hasonlóan hivatásos katona lett, így fest felnőttként.

Hanna Hall imádni való, szőke kislányként meghódította az álomgyárat, és neki sikerült is a filmezésnél maradnia, bár egyelőre csak epizódszerepeket kaparintott meg. A 36 éves színésznőt láthattad a Gyilkos elmékben, a Masters of Sexben, valamint a The Purge című sorozatokban.

Ő volt a Dennis, a komisz

A Dennis, a komisz volt az egyik legnépszerűbb gyerekfilm a '90-es években. A történet középpontjában egy szőke kisfiú állt, akit Mason Gamble formált meg. Amikor megkapta 1992-ben a szerepet, csupán hatéves volt.

Ezt is szeretjük