Ő volt a Dennis, a komisz cuki kisfiúja - Tuti elmennél az utcán a 33 éves Mason Gamble mellett
Mason Gamble, a Dennis, a komisz sztárja hamarosan apai örömök elé néz.

mason-gamble-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dennis, a komisz volt az egyik legnépszerűbb gyerekfilm a '90-es években. A történet középpontjában egy szőke kisfiú állt, akit Mason Gamble formált meg. Amikor megkapta 1992-ben a szerepet, csupán hatéves volt. A filmet egy évvel később, 1993-ban mutatták be.

Mason Gamble hamarosan apa lesz

A gyereksztár pillanatok alatt belopta magát a nézők szívébe, az emberek imádták azt az összhangot, ami közte és a Wilson bácsit alakító Walter Matthau között volt. A kis Mason ezután szerepelt néhány moziban és sorozatban, például feltűnt a Drágám, add az életed! vagy a Vészhelyzet című alkotásokban. Ennek ellenére mégis a legtöbben Dennishez kötötték az arcát. Utoljára 2010-ben állt a kamerák elé. Az egykori gyereksztár nagyon megváltozott, ahogy az az alábbi felvételen is látszik, januárban 34. születésnapját ünnepli, és hamarosan apai örömök elé néz.

mason-gamble-régen-és-most
Fotó: Getty Images Hungary, Facebook/Mason Gamble

A Facebook-oldalán még októberben egy nagyon megható poszttal jelentette be az örömhírt.

"Annyira szerencsés vagyok, hogy feleségül vettem a világ legcsodálatosabb nőjét! Sosem hittem volna, hogy ennyire boldoggá tesz ő engem, és most már még nagyobb az öröm, mert a következő hónapban a duónkból trió lesz!" - írta a fotójuk alá, így nagy valószínűséggel Mason felesége, Sarah pár napon belül világra hozza első közös gyermeküket.

mason gamble
Fotó: Facebook/Mason Gamble

A színészettel végleg felhagyott, elvégezte a Kaliforniai Egyetemet, ma pedig már tengerbiológusként keresi a kenyerét. Imád búvárkodni, ráadásul párjának, Sarah-nak is ez a hobbija, így nem csoda, hogy annak idején egymásra találtak.

Macaulay Culkin így néz ki napjainkban

A Reszkessetek, betörők! gyereksztárja, Macaulay Culkin rengeteget változott az évek alatt.

Ezt is szeretjük