Ettől mi is zavarba jöttünk! Tényleg nagyon rövid ruhát húzott a kisgyerekes sztár

Fergie-t legutóbb az iHeart Radio Music Festivalon kapták le.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, a nők sokszor kihívó öltözködéssel kompenzálják azt, ha a magánéletükben valami nem stimmel. Hogy ez Fergie esetében is így van-e, azt nem tudni.

Mindenesetre a 39 éves énekesnő - aki egyébként egy éve adott életet kisfiának - meglehetősen merész kompozícióban mutatkozott legutóbb a vörös szőnyegen, Las Vegasban.

A sztár az iHeartRadio Music Festivalra volt hivatalos szeptember 20-án, ahol ebben a rövid, ráadásul átlátszó, ruhának csak jóindulattal mondható blúzszerűségben jelent meg, melyet egy combközépig tartó fekete bőr csizmával egészített ki. Bár tény, hogy alakján nincs kifogásolnivaló, de az összhatás mégis kissé közönségesre sikeredett.

Még több merész ruha

Manapság szinte versengenek a sztárhölgyek, hogy ki tud nagyobb testfelületet villantani. Nézd meg, milyen merész ruhákban jelentek meg a legutóbbi MTV-díjátadón!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük