Ijesztően meghíztak a hollywoodi álompasik
Akik a Szombat esti lázból vagy a Grease-ből emlékeznek John Travoltára, inkább ne is nézzenek tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ami azt illeti, Travolta stikában lefotózott társai sem lehetnek büszkék meglehetősen alakjukra, mint ahogy egy internetes magazin összeállításából ki is derül: a legzsírosabb férfimelleket szedték össze!

David Gest John Travolta


A sportos mellek általában szépek és esztétikusak, azonban nem a legnagyobbak, így aztán a férfimell-összeállítás résztvevői között elsöprő többségben vannak az idősödő, illetve elhízásban lévő sztárok, akiknek domborulatait néhány A-kosaras hölgy is megirigyelhetné – igaz, vonzónak ezeket a pasikat még véletlenül sem neveznénk.

A legcsúnyábbnak választott férfimell a producer David Gesté lett a szavazáson. A Liza Minnellit a pénzéért elcsábító férfin annak idején Michael Jackson plasztikai sebésze dolgozott: könnyen lehet, hogy most se az orvos, se Gest nem lenne büszke a munkára!

Nicholsonért még így is sorban állnak

A dobogó második fokára John Travolta állhatott, aki az utóbbi években igencsak elengedte magát. Hol vannak már azok az évek, amikor a Ponyvaregényben, vagy a Grease-ben alakította a legmacsóbb férfit? A magára elég komoly súlyfelesleget felpakolt filmsztár zsíros mellei mindenesetre eléggé hervasztóak minden egykori rajongó számára.

- Nem vagyok eléggé kigyúrva – utasított vissza tavaly egy meztelen jelenetet, és ami azt illeti, ez még erős
finomítása a jelenlegi helyzetnek.

A bronzérmes viszont lehet elhízott, lehet kövér mellű, de akkor is sorban állnak érte a nők: Jack Nicholson még mindig óriási csábító hírében áll!

Kurt Russell és Jack Nicholson

A tekintélyes pocakot eresztő színészlegenda már mindenfelé gömbölyödik, és ez elméletileg nem tenné vonzóvá – ehhez képest legutóbb arra panaszkodott, hogy két nővel egyszerre most már csak Viagrával bír!

És hogy kik fértek még a férfimellek „szépségversenyének” élmezőnyébe? Hatalmas sztárokból itt sincs hiány: a komikus Frank Black vagy Kurt Russell szintén az első tíz közé kerültek!

Ezt is szeretjük