Híres nők, akiket akár férfinak is nézhetsz

Íme, 5 hölgy, akiről készült egy-két előnytelen fotó. Ezek alapján bizony kétséges, hogy mit hordanak a nadrágjukban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rosie O’Donnell

A 46 éves színésznő sosem nőiességéről volt híres, a baloldali képen azonban tényleg elképesztően előnytelenül néz ki.


Mintha most szabadult volna egy kisvárosi Bud Spencer hasonmásversenyről, ahol a korona megszerzése érdekében még két kiló hagymás babbal is meg kellett birkóznia.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem imádtuk volna O’Donnellt a Zsarulesen 2-ben vagy A Flinstone családban, hiszen a színésznő tagadhatatlanul egy született tehetség, akinek komikusi lobbanékonysága bárkit pillanatok alatt megnevettet.

Csak azt sajnálhatjuk, hogy a kilencvenes évek óta szinte nem is nagyon adtak neki mozifilmekben főszerepet. Pedig A szerelem hullámhosszán című már-már bántóan édeskés vígjátékban is ügyesen sikerült helytállnia Tom Hanks és Meg Ryan mellett.

Az ezredforduló óta leginkább csak különféle sorozatokban bukkant fel néhány epizód erejéig, hiszen a filmezés mellett színházban és újságíróként, illetve bloggerként is aktívan tevékenykedik.

Kathleen Turner

Első pillantásra úgy tűnhet, mintha a képen nem is Kathleen Turner, hanem Jack Nicholson volna, de sajnos mindenkit ki kell ábrándítanom, ez itt nem Nicholson, hanem tényleg az 54 éves színésznő. Turner fénykora a nyolcvanas évekre esett, első szerepével pedig üstökösként robbant be a filmek világába. A test melege című erotikus thrillerben William Hurttel folytatott szenvedélyes viszonyt, a színésznőt mély hangja miatt pedig ekkor kezdték Lauren Bacallhoz hasonlítani.


1985-ben A Prizzik becsületében látható alakításáért Golden Globe-díjat kapott, egy évvel később pedig Oscarra jelölték az Előre a múltba című romantikus vígjátékért, melyben a fiatal Nicolas Cage-dzsel dolgozott együtt. A kilencvenes években azonban már csak leginkább a tévé- és videófilmek stábjainak kétes rangját emelte jelenlétével, az ezredforduló óta pedig néhány sorozatszerepet leszámítva filmekben nem is láttuk. Ebben talán közrejátszik az is, hogy az elmúlt években alkoholista lett, ami miatt 2002-ben elvonóra is jelentkezett.

Kathryn Dawn Lang

A kanadai country-énekesnő nem igazán ismert idehaza, de összeállításunkból semmiképpen sem maradhatott ki, hiszen ha férfinéven mutatkozna be, feltehetően egyik lánynak sem jutna eszébe, hogy nadrágját vizsgálgassa, tényleg pasival van-e dolga.


A meglepően maszkulin külsejű sztár szép sikereket ért el énekesként és dalszerzőként is, a Roy Orbisonnal közösen készített duója, a Crying 1989-ben például Grammy-díjat nyert. A 46 éves zenésznek 1984-ben jelent meg az első lemeze, legutóbbi pedig idén.

Michelle Rodriguez

A B-filmek egyik feltörekvő királynője dominikai és puerto ricói ősök leszármazottja, és kétségkívül nézett már ki sokkal lányosabban is. A baloldali kép alapján nyugodtan fogadhatna rá bárki egy illegális pusztaöklű bokszmeccsen, vérfagyasztó pillantását látva ugyanis szinte egyértelmű, igazi vasgyúróval van dolgunk.


Michelle Rodriguez eddigi szerepeit végigtekintve olyan kétes értékű alkotásokban bukkant fel, mint A bunyós csaj vagy a Taxisok veszélyben, de olyan horrorfilmekben is megfenyítette már könyörtelenül a szörnyeket és a vámpírokat, mint A kaptár, A falka vagy a BloodRayne. A legtöbben talán mégis a Lost Ana-Lucia Cortezeként emlékezhetnek rá, aki a népszerű sorozat mintegy két tucat epizódjában volt látható.

Hilary Swank

Swank fényképét látva talán nem is olyan meglepő, hogy a 34 éves színésznőt több bizarr szerepben is láthattuk. A fiúk nem sírnak című drámában a csinos sztár például egy fiút alakított. Nem éppen hétköznapinak nevezhető kihívás volt ez a számára, de könnyedén megugrotta a magas lécet. Egyszerűen rémes volt látni, ahogyan a gyönyörű színésznő férfibőrbe bújva alkoholt vedelt, és kocsmákban verekedett. Swank olyan hiteles módon testesítette meg Brandon karakterét, hogy mindenkinek leesett az álla, amikor végül kiderült róla, valójában lány.


Érzékeny alakításáért megérdemelten kapott Oscart, 2004-ben azonban másodszor is érezhette az aranyszobor hűvös tapintását. A Millió dolláros bébiben egy szerencsétlen sorsú bokszolólányt alakított, a róla készült fotó láttán pedig ezen már meg sem lepődünk.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tehetségéhez azonban kétség sem fér, de mindenkinek alaposan fel kell készülnie, hiszen sosem lehet tudni, legközelebb milyen meghökkentő karaktert testesít majd meg.

Ezt is szeretjük