3 ronda szőke sztár, aki bombázónak hiszi magát

Egy énekesnő, egy színésznő és egy celeblány a bizonyítéka annak, hogy némely bombanőnek eladott sztár kimondottan csúf.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tény, hogy a filmes és a zenei világban is igyekeznek bombázót faragni mindenkiből. Ám, míg az alakját szinte bárkinek karcsúvá és vonzóvá lehet varázsolni kisebb-nagyobb munka és még nagyobb önmegtartóztatás révén, addig az arc csinossága jóval kevésbé befolyásolható.

Lady Gaga nem egy szépség

Ez persze így van rendjén, unalmas is lenne a világ, ha mindenütt egyenszépségek hemzsegnének. Mindazonáltal az sem igazán jó megoldás, ha a karakteresebb, esetenként csúnyább vonásokkal megáldott sztárokat szexistennőkként tálalják.

Lady Gaga

Az 1986-os születésű Joanne Germanottáról, azaz a Lady Gaga művésznéven befutott énekes virágszálról sem lehet éppen azt állítani, hogy a szépségével háborút lehetne szítani.

Bár olasz édesapjának vonásait és hajszínét örökölte, úgy vélte, énekesnőként szőkén könnyebben érvényesül, így aztán egyik pillanatról a másikra platinaszőkévé avanzsált. Persze az állandó festés nem kíméli tincseit, ezért a smink nélküli fotón leginkább egy borzolt szőrű kutyusra emlékeztet máskor sima frizurája - és hát az arcára rá sem lehet ismerni.

Bár, így már érthető, hogy 23 éves kora ellenére miért több kilónyi vakolattal próbál bombázónak látszani. A színpadi dizájnból csillagos ötösre vizsgázó leányzó egyébként meg van róla győződve, hogy az ég is sztárnak teremtette, és szentül hiszi, hogy olyan művésszé válik majd, aki befolyással lesz az amerikai kultúrára - ahogy ezt legutóbb londoni koncertje alkalmával nyilatkozta.

Paris Hilton

Az utóbbi évek legünnepeltebb, egyszersmind legjobban megvetett sztárja kétségtelenül a dúsgazdag felmenőkkel rendelkező Paris Hilton, aki azonkívül, hogy botrányt botrányra halmoz, semmi maradandót nem alkotott.

Nehezen is menne neki, hiszen igazából semmihez sem ért: kínosan énekel, és még kínosabban színészkedik - a Viasztestekért 2006-ban, a Dögös és a dög című moziért 2009-ben kapott Málna-díjat. Vagy elég csak a feltörekvő sztárocskáknak íródott életrajzi kötetéből - Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, azaz körülbelül Egy örökösnő vallomásai: Ami a póz mögött van - szemezgetni. Ebben például a legnagyobb komolysággal arra biztatja a leendő celebeket, hogy egyenek sushit, mert „csak a legkúlabb emberek esznek sushit”.

Nem véletlen hát, hogy 2007-ben a Guinness Rekordok Könyve a Leginkább felülértékelt sztárok listáján az első helyre tette. Pechjére, még a szépségét sem lehet pozitívumként előcitálni, merthogy be kell vallani, elég furcsa arcberendezéssel rendelkezik - annak ellenére, hogy állítólag nem egy plasztikai műtétet a háta mögött tudhat a 28 éves celeblány. Az orra hossza ugyanis látványosan csökkent, míg ajkai egyre duzzadtabbakká váltak az idők során.


Ennek ellenére persze tapadnak rá a pasik, de igyekszik olyanokat választani, akik hasonlóan korlátolt észbeli képességekkel, ám hasonlóan súlyos kamerafüggőséggel rendelkeznek. Legutóbbi kedvese - néhány hete szakítottak - egy valóságshow-macsó volt, akivel hat hónapig bírták ki egymást.

Tori Spelling

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Tori Spelling egyike a legcsúnyább hollywoodi sztároknak. Persze valószínűleg ilyen génekkel született, ezért nem is kárhoztathatja senki.

Néha egyenesen ijesztő Tori Spelling

Egy dolog azonban mégis furcsa: nem nagyon érthető ugyanis az a produceri gondolkodás, hogy a csúnya sztárra bízzák a bombanői szerepeket, akinek nem tudnak a pasik ellenállni. Az Engedj a tűzzel játszani című thrillerben például a pasija olyannyira belebolondul, hogy ölni is képes lenne érte. A Carol karácsonyában pedig gyönyörű, ám szívtelen - és itt a hangsúly egyértelműen az előbbin van - televíziósként láthatja a néző viszont.

A színésznő legnagyobb mázlija kétségtelenül az volt, hogy a megaproducer, Aaron Spelling kislányaként jött világra 35 évvel ezelőtt, aki szinte totyogós korától be-benyomta egy-egy filmbe csúnyácska utódát. Annak idején így kapta meg Donna Martin szerepét az édesapja által megálmodott és elindított Beverly Hills 90210 című tini-sikersorozatban.

Tíz évig futott a szekér, azóta viszont, főleg Aaron Spelling 2006-os halála után, nem igazán terem babér a lóarcú és elbaltázott mellű színésznőnek. Aki, talán szakmai kudarcainak ellensúlyozásaként, mostanában anyai teendőire próbál koncentrálni. Dean McDermott színésszel ugyanis 2006-ban házasodtak össze, azóta két közös gyerkőcük született. Akik remélhetőleg nem anyjukra hasonlítanak majd.

Ezt is szeretjük