Tom Selleck, az ikonikus Magnum, bajusz nélkül: teljesen másképp fest így
Képeken olyan sztárok bajusz és szakáll nélkül, akiket az egész világ így ismer.

tom-selleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akiknek a neve az évek során összefonódtak az általuk alakított leghíresebb karakterrel. Ezzel együtt jár, hogy külsejükre is úgy emlékezünk, ahogyan azt a bizonyos figurát életre keltették. Tom Sellecket például szinte lehetetlen elképzelni az ikonikus Magnum-bajusz nélkül.

Világsztárok ikonikus bajuszuk vagy szakálluk nélkül

Nem véletlen, hogy emberek milliói azonosítják a szereppel, ami meghozta számára a világhírnevet. Összesen nyolc évadon keresztül láthattuk, ahogy a napfényes Hawaii szigetén munkálkodott magánnyomozóként. Az Egyesült Államokban 1980-tól 1988-ig sugározták a szériát. Thomas Magnum megformálója nem csak a tévénézők szemében vált a korszak egyik legnépszerűbb színészévé, a sorozatban megismert megjelenésével a ’80-as évek férfi szexszimbólumaként tartották számon. Őt látva rengetegen vásároltak maguknak színes, virágmintás ingeket, és sokan növesztettek bajuszt is. Ha szívesen felelevenítenéd az időszak férfidivatját a szériával, a képre kattintva megtudhatod, hol és mikor ismétlik legközelebb az epizódjait.

Bár a produkció fináléja óta több mint harminc év telt el, Sellecken ez alig vehető észre. Még mindig ugyanaz az ízig-vérig pasis külső jellemzi, mint annak idején, és legújabb képein is ott virít az arcán a legendás bajusz. Ám ez nem mindig volt így, egy kis időre kipróbálta magát teljesen csupaszon, az eredmény pedig valószínűleg a legelvakultabb rajongókat is összezavarhatta, hiszen így alig lehetett ráismerni.

Nem Tom Selleck az egyetlen, aki bajusza vagy szakálla nélkül teljesen másképp fest. Képes összeállításunkban további olyan férfi hírességeket mutatunk megborotválkozva, akiknek védjegyük az arcszőrzet.

Ezt is szeretjük