Könnyek között végső búcsút vettek Farrah Fawcett-től

A temetésen felolvasták azokat a leveleket is, amelyeket Farrah Fawcett írt szerelmének és fiának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett hosszú betegség után június 25-én hunyt el. Temetésére kedden került sor a Los Angeles-i Cathedral of Our Lady of the Angelsben, ahol többek között olyan legendás sztárokat helyeztek örök nyugalomra, mint Gregory Peck és June Marlowe.


A ceremónián jelen volt a színésznő régi szerelme, Ryan O’Neal, aki nyolcadmagával vitte a koporsót. Eljött Fawcett fia, Redmond O’Neal is, aki Jane Godfrey bírótól három órát kapott, hogy jelen lehessen édesanyja temetésén.

Redmondot ugyanis még áprilisban elcsípték a rendőrök, amint próbaidején bedrogozva vezetett. Azonnal letartóztatták, a helyzetét pedig csak tovább rontotta, hogy kábítószert is találtak nála. 

A temetésen bilincsben, két rendőr felügyelete alatt olvasott fel részleteket a Biblia Siralmak könyve című fejezetéből.

Könnyfakasztó búcsúlevelek

Ryan O’Neal is az Ószövetség mellett döntött, az ő választása azonban a Példabeszédek könyvére esett.

Ezt követőn a család egyik közeli barátja olvasta fel Farrah Fawcett Redmond O’Nealhez írott levelét, amelyet nem sokkal a halála előtt vetett papírra. A jelenlevők pedig megrendülten hallgatták a szívfacsaró sorokat.

– Életem legnagyobb ajándéka az volt, hogy az édesanyád lehetettem. Most, hogy hamarosan végleg magadra hagylak, csak remélni tudom, hogy idővel legyőzöd problémáidat és felnősz végre – üzent a színésznő botrányos életvitelű fiának.

A szertartás során Ryan O’Neal fiát, Griffint is látták a templom közelében, mielőtt hirtelen eltűnt volna. Apa és gyermeke ugyanis egy erőszakos incidens miatt már évekkel ezelőtt elhidegültek egymástól.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Számos sztár is végső búcsút vett Fawcett-től. Jelen volt többek között Dick Van Patton, Kate Jackson, Alana Stewart, Marla Maples és Cheryl Tiegs.

Ezt is szeretjük