Még csak meg sem bánta! Abortuszon esett át a tehetségkutató sztárja
Fantasia Barrino hétfőn ismerte be expasija válóperes tárgyalásán, hogy elvetette közös gyereküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ aggódott, amikor idén augusztusban kiderült, hogy Fantasia Barrinót gyógyszer-túladagolással kórházba szállították.

Az American Idol harmadik szériájának 26 éves győztese később nem tagadta, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, sokan mégis csak gerillakampánynak könyvelték el az esetet.

Azt akarta, hogy vége legyen

- Nem érdekelt semmi. Csak ki akartam szállni. Abban a pillanatban nem akartam mást, csak hogy vége legyen. Túl akartam lenni rajta - adott hangot akkori kétségbeesésének a tehetségkutató felfedezettje.

Az énekesnő tegnap újabb felkavaró vallomást tett, miszerint túladagolása idején abortuszon esett át. Barrinónak hétfőn kellett megjelennie Antwaun Cook válóperes tárgyalásán az egyik észak-karolinai bíróságon.

Nem tudni, hogy Barrino öngyilkossági kísérletében mekkora szerepet játszott a vele kapcsolatban kirobbant botrány: sokan elítélték ugyanis azért, mert állítólag kikezdett és viszonyt folytatott az akkor még házas Antwaun Cookkal.

Úgy tudta, hogy külön élnek

Tegyük azért hozzá, hogy Barrino saját bevallása szerint úgy tudta, Cook és felesége 2009 nyara óta nem élnek egy fedél alatt, a tárgyaláson pedig azért kellett megjelennie, mert elismerte: 11 hónapig rapszodikus viszonyt folytatott a férfival.

Arról azonban eddig nem szerzett tudomást a közvélemény, hogy teherbe is esett Antwaun Cooktól, mint ahogyan azt is ügyesen eltitkolta mindenki elől, hogy közös gyermeküket nem tartotta meg.

Az abortusz általában nagy törést jelent a nők életében, mégis elképzelhető, hogy Fantasia Barrino nem bánta meg döntését, hiszen a jelek szerint kedvese mindvégig hazudott neki, kapcsolatuknak pedig így sem, úgy sem lett volna jövője.

Ezt is szeretjük