Bikiniben is büszkén vállalja husi testét Fantasia Barrino
Fantasia Barrino nem fél bikiniben megmutatni zsírpárnáit, ugyanis tudja, hogy dundin is igazán szexi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fantasia Barrinót a közelmúltban örökítették meg Karib-szigeteki vakációja során, ahol a 25 éves amerikai énekesnő rokonaival és barátaival pihente ki a munka fáradalmait.

Öröm látni, hogy a többnyire csak Fantasia néven emlegetett híresség nem különösebben izgatja magát túlsúlya miatt, és jól érzi magát a bőrében.

Büszkán vállalja és szereti testét

A fotók tanúsága szerint az R&B és soul műfajának ifjú üdvöskéje büszkén vállalja nőiesen teltkarcsú testét, és nem tartózkodik a bikini viselésétől sem.

Hozzáállása példaértékű a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban, ahol a sztárhölgyek önsanyargató diéták és kimerítő edzések révén tartják kordában testüket.

Barrino 2004-ben robbant be a showbiznisz világába, amikor jelentkezett az American Idol tehetségkutató verseny harmadik évadjába. A fiatal hölgy Tina Turner Proud Mary című dalával pillanatok alatt levetette a lábáról a nézőket és a zsűrit, diadalmenete pedig egészen a döntőig folytatódott.

Emmy-díjra is jelölték

Miután például elénekelte a Summertime című dalt a Porgy és Bess című operából, az egyik zsűritag, Randy Jackson kijelentette, hogy ez volt a műsor eddigi történetének legjobb előadása. A produkciót aztán Emmyre is jelölték a legjobb tévés pillanat kategóriájában, igaz, a díjat végül nem ő kapta meg.

A 2004. május 26-án vetített fináléval is történelmet írt: több mint 65 millióan szavaztak rá ugyanis, ami elképesztő növekedést jelent a 2003-as számokhoz képest, amikor is 24 millió néző küldött SMS-t kedvence sikerének reményében. Fantasia 19 évesen nyerte meg az American Idolt, 2006-ban pedig négy Grammy-díjra jelölték debütáló lemezét.
Ezt is szeretjük