Egyre hájasabbá hízik az egykor vonzó Fabian Harloff
Fabian Harloff büszke volt sportos alakjára, ám amióta megnősült, egyre csak dagad a boldogságtól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fabian Harloff nevét talán kevesen ismerik Magyarországon, pedig a német színész több nálunk is futó sorozatban szerepel rendszeresen. A sztár már négyévesen a kamerák elé lépett, mégpedig a Szezám utca egyik epizódjában, melynek édesapja volt a rendezője.


Később több sikeres krimiben - Tetthely, Helicops - is felbukkant, ám az igazi áttörést a Candy Club – Vöröslámpás negyed című pikáns széria hozta meg számára, melyben egy igazi rosszfiút alakított, amit egyáltalán nem bánt.

Szereti a gonoszt

Szerinte egy filmbéli gonoszt sokkal élvezetesebb eljátszani, ráadásul Oscarral is általában azokat szokták jutalmazni, akik valami kiemelkedőt nyújtanak egy-egy velejéig romlott karakter bőrébe bújva.

- A karácsonyi mesében is mindig én kaptam az iskolában a herceg szerepét, pedig a gonosz varázslót sokkal izgalmasabbnak találtam. Az a jó, ha az ember képes túlnőni a saját árnyékán.

Ám aki nem szereti a gyilkolós filmeket, az is láthatta Harloffot a vasárnapi matinéadásban – a Charlie, majom a családban kedves történeteiben.

Nemcsak játszik

A 39 éves színész azonban nemcsak filmekben mutatja meg, mire képes, hanem a színpadon is. És itt most elsősorban nem drámai szerepekről beszélünk, sokkal inkább a zenéről: bár anno klasszikus képzést kapott, leginkább a popballadákat és érzelmes dalokat kedveli.

Zeneszeretetét mutatja az is, hogy 2006 óta stabil tagja a Menschenskinder projektnek. A különleges együttesben 12 német híresség, színészek, tévés személyiségek és zenészek muzsikálnak együtt azzal a céllal, hogy a vidám dalokkal valami jót is csempésszenek a világba.

Kár, hogy a színészről időről időre érkeznek afféle kósza hírek, miszerint az alkohol rabja, talán ennek a következménye az is, hogy az utóbbi években annyira elhízott.

A korábban izmos sármőr mostanára püffedt arcú, hájas férfivá alakult, pedig egykor ironikus módon éppen az egészség megőrzését tartotta a legfontosabbnak az életben. Mindenesetre kedvesének, Nicola Blassnak valószínűleg még így is tetszik, különben esze ágában sem lett volna hozzámenni idén nyáron.
Ezt is szeretjük