A Lost barna bombázója volt - A 40 éves színésznőt rövid, szőke hajjal tutira nem ismered fel
Evangeline Lilly rövid, szőke hajjal pózol az Instagramon, hihetetlen, mennyit változott az elmúlt években.

evangeline-lily-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Evangeline Lilly a Lost barna bombázójaként szerzett nevet magának, mikor 2004-ben berobbant a köztudatba. Bájos szépségével és karizmatikus kisugárzásával egy csapásra vált a nézők egyik kedvenc szereplőjévé.

A sorozat Kate-jeként hosszú, hullámos hajzuhataggal él a közönség emlékezetében, így nem csoda, hogy új frizurájával alig lehet felismerni. Friss képein, mintha egy teljesen másik ember pózolna.

Így néz ki most Evangeline Lilly

Legelőször 2019-ben sokkolta a rajongóit, mikor kiposztolta, hogy teljesen kopaszra borotválta a fejét, tüsi haját pedig szőkére festette. Az egész folyamatot dokumentálta az Instagram-oldalán, követői pedig egyből találgatni kezdték, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy megszabadult a tincseitől. 

Egyrészt egy készülő film lehet a dolog hátterében, ugyanis egyik szelfije alá, ahol új hajával látható, sejtelmesen annyit írt, hogy „a kedvenc részem a színészetben, hogy átalakulhatok egy szerep kedvéért”.

Másrészt viszont egy érzelmes vallomást is közzétett a közösségi oldalon, ami a változás hátterében állhat.

„Nagyon nehéz évem volt, de nem akartam megosztani veletek, mert nem akartam én lenni a sötét felhő a hétköznapjaitokban. A nyilvánosság előtt nem mutattam meg, milyen traumákon megyek át, és inkább az arcába nevettem a legnagyobb fájdalmaimnak.”

Pontosan nem lehet tudni, mitől szenvedett ennyire a színésznő, de a kiírására rengeteg támogató és bátorító hozzászólás érkezett.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kanadai sztár számos filmben mutatta már meg, hogy mennyire tehetséges. Láthattuk a Hobbitban, és ő is csatlakozott a Bosszúállók gárdájához, ugyanis a Marvel-filmek Darazsaként tűnt fel a vásznon.

Azonban nem mindig vágyott a reflektorfénybe, fiatalkorában teljesen más pályát képzelt el magának. Nemzetközi kapcsolatokat tanult, és rászorulókon segített, de dolgozott légiutas-kísérőként és pincérnőként is.

Így néz ki most az Egy rém rendes család Peggyje

Az Egy rém rendes család című sorozatot senkinek sem kell bemutatni, hazánkban is épp akkora sikerrel futott a széria, mint a tengerentúlon. A forgatás óta 33 év telt el, és a sorozat szereplői jócskán megváltoztak. Egyikükön azonban mintha nem fogna az idő, Katey Sagal, azaz Peggy Bundy dögösebb, mint valaha. 

Ezt is szeretjük