A Vissza a jövőbe-filmek Dokija volt - Friss fotókon a 81 éves Christopher Lloyd
Christopher Lloyd Michael J. Foxszal fotózkodott.

christopher-lloyd-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as évek egyik legsikeresebb trilógiája a Vissza a jövőbe-filmek voltak, az időutazós sci-fi és kalandfilm Marty McFly-át Michael J. Fox alakította, míg a Doki bőrébe Chrisopher Lloyd bújhatott.

Lloyd 47 esztendős volt, amikor megjelent az első rész. A színész 2019 októberében ünnepelhette 81. születésnapját.

Christopher Lloyd és Michael J. Fox friss, közös fotói

A  veterán sztár a héten nagy örömöt okozott rajongóinak, ugyanis az 58 esztendős Michael J. Foxszal fotózkodott. A mai napig jó barátságot ápolnak egymással.

Nyolcvan fölött is aktívan színészkedik, sok sztár, miután befut, egyre válogatósabbá válik, és kifejezetten azokra a szerepekre mondanak igent, amelyekben ők lehetnek a középpontban, ő ennek pont az ellentéte. Szívesen igent mond a kisebb szerepekre is.

- Rengeteg olyan filmet csináltam, amiket miután elkészítettem, sosem hallottam róluk többet, de ez nem érdekel, hiszen muszáj dolgoznom. Addig, amíg nem tartom a film alapötletét vacaknak, elvállalom a szerepet, bármi is legyen az. Lehet, hogy a pénz nem lesz mesés, de én ezt egyáltalán nem bánom - vallotta be 2016-ban a Metro lapnak.

Legújabb filmje, a Nobody 2020 augusztusában jelenik meg, de hivatalos IMDB-listáján számos filmes projektjét felsorolták már, így ebben az évben sem fog unatkozni. Rajzfilmes karaktereknek is ő kölcsönzi a hangját. Nemcsak mozi- és tévéfilmekben, hanem a színházban is aktívan dolgozik. 

Így néz ki Al Bundy

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az Egy rém rendes család sztárja, Ed O'Neill.

Ezt is szeretjük