Táskás szemekkel is rendkívül bájos Eva Mendes
Bizonyító fotók
A szépséges latin sztárt a Velencei Filmfesztiválon kapták lencsevégre, ahol meglehetősen fáradtnak tűnt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néha bizony még a tökéletesnek tűnő sztárszépségeknek is lehet rossz napja. Remek példa erre az egyébként bombázó latina, Eva Mendes, aki a minap olyan táskás szemekkel jelent meg a Velencei Filmfesztiválon, hogy azok már retikülnek is elmentek volna a hóna alatt.

Még így is vonzó

Bár egy ilyen nagyszabású eseményen rendszerint stylistok és sminkesek hada zsongja körbe a hírességeket, Mendes kisasszony valahogy kimaradhatott a szórásból.

Különben biztosan bevetnek valami rafinált módszert, amitől egy csapásra felszívódott volna a szeme körüli duzzanat. Vagy ki tudja, lehet, hogy úgy gondolták, ezen már úgysem tudnak segíteni - egyébként is, a színésznő még így is rendkívül bájos.

Mindenkit lenyűgöz a szépsége

Akárhogy is, a 35 éves filmsztárt egyáltalán nem zavarta, hogy alig lát ki a szemén, bájosan pózolt Dolce és Gabbana-ruhájában a vörös szőnyegen.

Szokás szerint remek választásnak bizonyult bikavadító piros öltözéke, nem véletlenül szerepel évek óta a legjobban öltözött hírességek listáján.

Mendes egyébként a Baaria vetítésén vett részt, amit a rendezvényen mutattak be - Giuseppe Tornatore rendező filmje a harmincas évektől egészen napjainkig tárja a nézők elé Szicilia történelmét.

Különlegessége, hogy mintegy hétmilliárd forintnyi összegből készült, ami egyedülálló az olasz filmek között, ráadásul húsz éve nem nyitotta meg a Velencei Filmfesztivált hazai alkotás.

Ám a színésznő természetesen legfrissebb saját moziját is népszerűsíti Itáliában. A Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című Werner Herzog-alkotás olyan nagyszerű színészeket vonultat fel, mint Nicholas Cage és Val Kilmer.

Az 1974-es születésű Eva Mendes nem csak szép, de tehetséges is. A kilencvenes évek végén bukkant fel epizódszerepekben, majd a 2001-es Kiképzésben már Denzel Washington oldalán játszhatott.

Azóta igyekszik komolyabb szerepeket is vállani a cicababa-karakterek helyett, és mindig ügyel arra, hogy neves sztárokkal legyen egy filmben. Az éjszaka uraiban Joaquin Phoenix, a Nők című vígjátékban pedig Meg Ryan és Annette Benning mellett jelent meg a vásznon.

Ezt is szeretjük