Igazán cikit villantott Eva Mendes a díszbemutatón

Meghökkentő fotóval

Eva Mendes nem vett melltartót, ám a nagy sietségben valami egészen másról is megfeledkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Mendest nemrég kapták le a manhattani SVA Theatre-ben, ahol legújabb filmje, a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című thriller díszbemutatóját tartották. A 35 éves amerikai színésznő igazán elbűvölően festett elegáns ruhájában, ám megjelenésébe két apró hiba is becsúszott, melyekről kizárólag ő tehetett.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Egyrészt bárkinek szemet szúrhat, hogy a kubai ősöktől származó bombázó nem vett fel melltartót a premier előtt - így aztán akarva-akaratlanul közszemlére tette jobb mellbimbóját.

Mélyen dekoltált fehér blúza amúgy sem sokat bízott a fantáziára, ám amikor a színésznő oldalra fordult, a fotósok olyan szögből örökíthették meg, melynek köszönhetően láthatóvá vált intim bája.

Valami egészen mást is villantott

Persze az álomgyárban szokványosnak mondhatóak a hasonló bevállalós magánprodukciók, ám Mendesnek sikerült egy ennél sokkal cikibb villantással is meglepnie a jelenlévőket.

Elképzelhető, hogy a híresség szándékosan nem viselt cicifixet, ám a nagy sietségben arról is megfeledkezett, hogy eltávolítsa vadonatúj cipője talpáról az árcédulát!

Harvey Keitel helyére Nicolas Cage ugrott be

A Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című film Abel Ferrara 1992-es, Mocskos zsaru című bűnügyi drámájának feldolgozása, amelyet Werner Herzog rendezett.

A Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című film bemutatója

Az eredetiben Harvey Keitel alakította a velejéig romlott, korrupt, drog- és szerencsejáték-függő rendőrt, helyét Nicolas Cage vette át a remake-ben.

Ám ő egy családi haláleset miatt nem lehetett jelen a premieren, mivel a közelmúltban elhunyt édesapját, August Coppolát gyászolja.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A filmben szerepel még Val Kilmer és Brad Dourif is. A hazai bemutatóról egyelőre nem érkezett hír.
Ezt is szeretjük