Fotó! Újra vészesen sovány az egykor szexi Eva Herzigova

Eva Herzigova a kilencvenes években lett modell, de manapság inkább véznasága miatt kerül címlapokra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eva Herzigova egykor buja idomaival elállította a pasik lélegzetét néhány pillanatra. Mostanában azonban inkább az ütő áll meg az emberekben, ha meglátják a csontsovány szupermodellt.


A cseh származású híresség karrierje 1989-ben, mindössze 16 éves korában kezdődött, amikor Prágában megnyert egy modellversenyt. Nem sokkal ezután szinte forgalmi dugót idézett elő hatalmas Wonderbra-plakátjával, mely Hello, Boys! feliratával és Herzigova melltartóba bújtatott kebleivel csalogatta a férfiakat.

Bujaságával hódított

Ezt később számos más megbízatás követte, a Victoria’s Secret fehérnemű-katalógusától kezdve a 2004-es Playboy-béli pózoláson át egészen a két évvel későbbi téli olimpiáig, ahol Vénusz bőrébe bújt a nyitó ceremónián.

A mindig nőies modell súlyával már 2003 környékén megkezdődtek a gondok, cérnavékony alakját és beesett arcát látva sokan találgatták, vajon mitől nézhet ki ilyen betegesen. Egyesek arra is célozgattak, talán drog van a dologban.

- Sosem drogoztam, mivel pontosan látom, mivé válnak tőle az emberek. Egyszerűen nem szeretem azt a valakit, aki lesz belőlük. Még ha másnap vissza is változnak, akkor is tudom, hogy semmi vonzó nincs a drogozásban. Elkeserítő, hogy a szépségiparra fogják a drogokat, pedig mindenütt ott vannak. Engem azonban nem csábítanak, mert erősebbek a családi gyökereim annál, hogy meginogjak – vallotta akkor a sztár.

Nem sokáig tetszett neki a dundiság

2007-es várandóssága alatt sikerült újra egészséges külalakot öltenie:  majd’ 13 kilót hízott gyermekével a méhében, és akkoriban büszkén hangoztatta, hogy imád kövérnek lenni.

Úgy tűnik, ez az imádat nem tartott sokáig, és ahogy az lenni szokott, Hercigova gyorsan át is esett a ló túlsó oldalára – már ami a fogyást illeti.

Hogy mi lehet az oka a drasztikus súlyvesztésnek, csak találgatni lehet – talán a hamarosan egyéves kisfia szívja el az energiáit, esetleg megint nem jut ideje odafigyelni a táplálkozására.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindenesetre nemcsak kerekded idomainak rajongóit veszíti el hamarosan, hanem félő, hogy az egészségét is veszélyezteti a kifutókról immáron visszavonult 36 éves szupermodell.
Ezt is szeretjük