Álomszép menyasszony volt a Kennedy-unoka: nagymamája ruhájában mondta ki a boldogító igent
Eunice Julia Shriver megható gesztust tett esküvője napján.

kennedy-unoka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John F. Kennedy népes család tagja volt, összesen nyolc testvére volt, húga, Eunice Kennedy Shriver 2009-ben hunyta le a szemeit, 88 évesen. Unokája, Eunice Julia Shriver esküvőjét nem élhette már meg, ám a lány gondoskodott arról, hogy méltó módon megemlékezzen szeretett nagymamájáról élete legfontosabb napján.

Shriver ugyanabban a menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent, ahogy annak idején, 67 évvel ezelőtt John F. Kennedy húga tette.

Eunice Julia Shriver menyasszonyi ruhája

A Kennedy-unoka a tervek szerint kétszáz vendég előtt kötötte volna össze az életét vőlegényével, Michael Serafin Garciával, ám a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a számításaikat. Végül csak a legközelebbi családtagok előtt házasodtak össze, az esküvői fotók a Vogue magazinban is megjelentek. Eunice álomszép menyasszony volt.

A Dior ruhát Eunice Kennedy viselte, amikor 1953 májusában feleségül ment Sargent Shriverhez. A lány elmondta a menyasszonyi kreációról, hogy a 67 év alatt a fehérből elefántcsont árnyalatúvá változott, egy-két lyuk is képződött rajta, de ez őt egyáltalán nem zavarta. Érdekesség, hogy nem csak a keresztnevük egyezik, Eunice Kennedy ugyanolyan méretekkel rendelkezett az esküvője napján, mint napjainkban az unokája, pont emiatt tökéletesen állt rajta a ruha. Olyan volt, akár egy hercegnő. Bevallása szerint alig mert a ruhájában ülni, mert annyira vékony anyagból készült.

A lélegzetelállító felvételeket KT Merry elismert esküvői fotós készítette. A Vogue és a fotós Instagram-oldalára is érkeztek a gratulációk. Többen megjegyezték, milyen szép volt Eunice menyasszonyként, sokakat meghatott az is, hogy ilyen szép gesztussal rótta le a tiszteletét elhunyt nagymamája előtt.

Menyasszonyi ruhák a királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban mondták ki az igent a brit királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük