Ethan Hawke és színésznő lánya összeöltözve pózoltak: a 25 éves Maya kiköpött Uma Thurman

Ethan Hawke gyermeke, Maya gyönyörű nővé érett az elmúlt évek során.

ethan-hawwke-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ethan Hawke 1998-tól egészen 2005-ig volt Uma Thurman férje, a sztárpár sokak szívébe belopta magát. Lányuk, Maya 1998-ban látta meg a napvilágot, és sokaknak a Netflix Stranger Things című sorozatából lehet ismerős. Fiuk 2002-ben született meg, és a Levon Roan nevet kapta szüleitől.

A 25 éves színésznő és édesapja nagyon szeretik egymást, a Variety magazinnak meséltek kapcsolatukról, és pár csodaszép kép is készült róluk.

Ethan Hawke és lánya összeöltöztek

Ethan Hawke és lánya fotói is azt tükrözik, hogy apa és lánya mennyire kötődnek egymáshoz. Friss képeiken összeöltözve láthatjuk őket, amint farmerszerelésben pózolnak a kamerák kereszttüzének. Mosolyuk és lezser eleganciájuk páratlan, Maya pedig egyértelműen szüleitől örökölte a színészi tehetségét is. Megjelenése egy az egyben édesanyjáé, mintha Uma Thurmant látnánk a fényképeken.

Új filmjük, a Wildcat több szempontból is nagyon különleges: apa és lánya boldogan dolgoztak együtt ezen az életrajzi drámán, amelyben Mayának még intimjelenete is volt. Mindezt édesapja rendezte. Egyáltalán nem okozott kellemetlenséget a helyzet és az, hogy lányát ilyen pikáns jelenetekben lássa és rendezze.

- Annyira jól éreztük magunkat ebben az egészben. Engem nem érdekel a Holt költők társasága sem! Másoknak, lehet, furcsa volt mindez, de nekünk nem - árulta el a színész, akivel lánya is teljesen egyetértett.

Maya büszke arra, hogy édesapjával együtt dolgozhatott, apa és lánya nagyon élvezte a közös munkát, és nem foglalkoztak mások véleményével.

- Nagyon szeretünk együtt dolgozni apával, és létrehozni valami különlegeset, ez a mi menedékünk.

Adam Sandler és lánya, Sunny

Adam Sandler lányai kiemelt szerepeket kaptak a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című filmben.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük