Az E.T. cuki kisfiúja 37 év után visszatért - Felismernéd még Henry Thomast?
Megható ünnepi reklámban találkozott újra E.T. és Elliott.

E.T.
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

37 év telt el, mióta a cuki földönkívüli teremtény, E.T. a földre látogatott, és belopta magát a mozinézők szívébe. Steven Spielberg klasszikusa most ismét megelevenedett előttünk egy ünnepi reklám erejéig. A filmben szereplő kisfiút alakító Henry Thomas nagy örömmel tért vissza a szerepbe, hogy megmutassa, mi lett a kis Elliott-tal gyerekkori kalandja óta.

E.T. legjobb barátja felnőttként tért vissza

Az Xfinity 2019-es reklámjában viszontláthatjuk az 1982-es filmklasszikust. E.T. legjobb barátja otthonába látogat karácsonyra. A felnőtté vált Elliott immár kétgyermekes családapa, a kisfilmből kiderül, űrbéli barátjának is lett felesége és kisgyereke is. 

 A reklám nagyon megindítóra sikerült. Szívmelengető végignézni, ahogy Elliott gyerekei a 37 évvel későbbi modern technika világába kalauzolják látogatójukat, vagy mikor újra viszontláthatjuk a legendás biciklis jelenetet. A nosztalgia és a meghitt karácsonyi hangulat egy nagyon megható, tündéri elegyet alkot. 

A film gyereksztárjai, Henry Thomas és Drew Berrymore több mint három évtized alatt szép karriert futottak be a szórakoztatóiparban. Míg utóbbit most nem láthattuk visszatérni kislánykori szerepébe, a 48 éves színész szemmel láthatóan élvezte, hogy megoszthatja a film szerelmeseivel, hogyan alakult első nagy karakterének élete. 

Nemcsak a reklámban, hanem a valóságban is édesapa, három gyereket nevel. Első házasságából két gyermeke született, Evelyn és Henry, második felesége pedig egy kislányt szült neki, ő a Hazel nevet kapta. Számos mozifilmben is viszontláthattuk az elmúlt években, például Brad Pitt oldalán szerepelt a Szenvedélyek viharában című romantikus drámában, illetve a 2019 őszén mozikba kerülő Álomdoktor című Stephen King-folytatásban is feltűnt.

Macaulay Culkin így néz ki ma

A frissebb fotóin jól látható, hogy végre ismét jól néz ki, nyoma sincs a csontsovány, elhanyagolt külsejű sztárnak, akinek havonta a halálhírét keltették a pletykalapok.

Ezt is szeretjük