Kiderült, Kim Cattrall hogyan tér vissza a Szex és New Yorkba: pedig megfogadta, hogy soha többé nem lesz Samantha

Kim Cattrall neve is feltűnik az És egyszer csak... második évadának stáblistáján.

kim-cattrall-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Cattrall is felbukkan a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak... második évadában, adta hírül a Variety.

A Samantha Jonest alakító színésznő bár megfogadta, hogy többé nem játssza el a karaktert, de úgy tűnik, mégis beadta a derekát.

Az És egyszer csak... második évadában Kim Cattrall is visszatér

Akik nyomon követték az És egyszer csak... első évadát a Maxon (korábban HBO Max), pontosan tudják, hogy Samantha karakterét úgy írták bele a sorozatba, hogy az Londonból SMS-ezett a New Yorkban élő Carrie Bradshaw-val.

GettyImages-1488738851
Fotó: Gary Gershoff / Getty Images Hungary

Ha nem akarod elrontani az élményt, és inkább a sorozat nézése közben szeretnél meglepődni, akkor innentől inkább ne olvasd tovább a cikket, mert olyan információkat is leírunk, amelyekkel részben lelőjük a poént.

Cattrall a második évad utolsó epizódjához adta végül a nevét, pontosabban a hangját. Abba nem egyezett bele, hogy fel is tűnjön személyesen, mert nem akart a régi kolléganőivel találkozni, akikkel nem ápol túl jó viszonyt, különösen Sarah Jessica Parkerrel nem. Helyette egy telefonbeszélgetésben csendül fel a hangja, ami Samantha és Carrie között megy végbe. A Variety forrásai megerősítették, hogy idén márciusban meglátogatott egy New York-i stúdiót, ahol rögzítették a dialógus rá eső részét.

A színésznő még 2016-ban jelentette be, hogy végzett Samantha Jones karakterével, pedig amikor megjelent a Szex és New York mozifilm második része, még volt arról szó, hogy lesz egy harmadik rész is. Cattrall végül azért utasította vissza az ajánlatot, mert úgy érezte, csak akkor van értelme, ha az összes főszereplő életében bekövetkezne egy olyan esemény, ami indokolttá tenné a folytatást. Ez viszont nem történt meg. Emellett volt egy jelenet is, amire rá akarták volna venni, de ezt annyira bizarrnak gondolta, hogy inkább kiszállt a projektből.

Sarah Jessica Parker gyerekei

Nézd, hogy megnőttek Sarah Jessica Parker gyermekei!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük