Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick mind a 3 gyerekükkel: ikerlányaik már 13 évesek
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyermekeikkel mentek színházba.

sjp-és-matthew-broderick-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick csak ritka alkalmakkor állnak a vörös szőnyegre mind a három gyermekük társaságában.

Vasárnap este viszont kivételt tettek, a Van, aki forrón szereti című film musicalváltozatának Broadway-premierjére mentek el ötösben.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyermekei

A házaspár 20 éves fiukkal, Jamesszel és 13 éves kamasz gyerekeikkel, Tabithával és Marionnal mentek a színházi premierre. A kétpetéjű ikerlányok egyre csajosabbak, míg egy szem fiuk már kész férfi.

GettyImages-1448411731
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Parker és Broderick 1991 óta alkotnak egy párt, 1997-ben kötötték össze az életüket, mindketten rajongtak a színház világáért, ez volt az egyik közös érdeklődési körük, ami összekovácsolta őket. Fiuk 2002-ben, lányaik 2009-ben jöttek a világra. Az ikreket egy béranya szülte meg, Michelle Rossnak örökké hálásak lesznek, hogy elvállalta ezt a feladatot.

A Szex és New York sztárja a Mother Magazine-nek adott interjújában mondta el, hogy élete legszebb pillanatai közé gyerekei születését sorolja, igazi, euforikus élményben volt része, amikor megszülettek. Úgy véli, az anyaság bármennyire is csodálatos, nem egyszerű, ezért szerinte nem is tudna mindenki helytállni ebben a szerepben.

- Ez nem való mindenkinek, csomó olyan kihívás van, ami nagyon nehéz. Fárasztó is, és sokszor abból áll egy napod, hogy csak mások után takarítasz. Mintha egy régimódi titkárnővé válnál. Csak azzal foglalkozom, hogy más emberek idejét beosszam, és hozzam-vigyem őket ide meg oda. 

Harry és Meghan fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket osztott meg a hercegi pár kisfiukról a dokumentumfilmjükben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük