Az uralkodó olyat tett, amit még soha senki! A királynő 89 évének legfontosabb pillanatai képekben
Erzsébet királynő rekordot döntött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő olyat tett, amit előtte még soha senki. Anglia királynője túlszárnyalta üknagyanyja, Viktória királynő megdönthetetlennek látszó rekordját, aki 23 226 napot, 16 órát és 30 percet töltött a trónon.

Nagy-Britannia hónapok óta lázban ég a jeles esemény miatt, porcelánokon, díszpárnákon, pólókon díszeleg a királynő arcképe, de a Kellogg's cég mindenkinél messzebbre ment a jeles nap megünneplésében.

Brian Houey, Erzsébet egyik életrajzírója elárulta a People magazinnak, hogy a királynő a reggelt - természetesen - egy csésze tejes teával és egy tálka kukoricapehellyel kezdi. A cég annyira megörült a hírnek, hogy a különleges napra egy speciális csomagolást kapott a pehely, amelyen a Queen Flakes név látható. A királynő kedvenc magvaival dúsították, ezen kívül ehető gyémánt- és gyöngydarabkák díszítik.

Mi a nagy naphoz a királynő életének néhány meghatározó fotójával gratulálunk, képes összeállításunkban te is megnézheted Erzsébet királynő uralkodásának fontos momentumait!

Ritkán látott fotók Erzsébet királynőről

Erzsébet királynőt 1952. február 6-án koronázták meg, azóta ő Nagy-Britannia uralkodója. A királynő bejárta a világot, olyan politikusokkal és közéleti személyiségekkel találkozott, mint Nelson Mandela, Ronald Reagan, II. János Pál pápa, Göncz Árpád vagy Barack Obama. Nézd meg a ritka fotókat, mely hírességek jártak Erzsébet királynőnél az elmúlt 60 évben!

Ezt is szeretjük