Bájos nő lett Erzsébet királynő 18 éves unokájából: Louise-ra büszke a nagymamája
Lady Louise Erzsébet királynő legfiatalabb lányunokája.

erzsebet-kiralyno-getty-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő legkisebb gyermeke, Edward gróf 1999-ben vette feleségül Zsófiát, aki korábban egy PR-ügynökség vezetője volt. Első gyermekük, Lady Louise 2003-ban koraszülöttként jött a világra. 

A kislány olyan váratlanul érkezett, hogy édesapja nem tudott jelen lenni a születésénél. Állapota miatt két hetet töltött a koraszülöttosztályon, majd hazatérhetett a palotába.

Erzsébet királynő unokája, Lady Louise

Lady Louise azóta felnőtt nővé érett, a 18 éves lány egyre többször tűnik fel a királyi család hivatalos eseményein. Erzsébet királynő idén hetven éve ül az Egyesült Királyság trónján, ezért a britek egy komoly rendezvénysorozattal ünnepelnek, ami a platinajubileum nevet viseli. 

Az egyik ilyen rendezvényen Lady Louise azt a fogatot hajtotta, amelyet azelőtt a nagypapája, a 2021-ben elhunyt Fülöp herceg. Az uralkodó, vagyis a nagymama bizonyára nagyon büszke volt kisunokájára. 

Lady Louise nagyon bájos ifjú hölgy, szőke haját gyönyörű anyukájától örökölte, arcvonásai nagyobb részét pedig apukájától. Testalkatra is éppen olyan, mint Zsófia grófné, csinos, nőies.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos nő a királynő unokája, Lady Louise. 

Cover-fotó: Getty Images/WPA Pool

Ezt is szeretjük