Elképesztő, Erzsébet királynő mennyit fizetne annak, aki a közösségi oldalát kezelné
Erzsébet királynő új közösségi oldalakat kezelő szakembert keres.

erzsébet királynő cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynőnek rengeteg ember dolgozik, csak a Buckingham-palotában 1200 beosztottja van, ami igen nagy számnak számít. 

Persze mindig vannak megüresedett pozíciók, amelyeket a Royal Household oldalára töltenek fel. A The Sun kiszúrta, hogy jelenleg egy olyan kommunikációs munkatársat keresnek, akinek a fő feladatköre az lenne, hogy a királynő közösségi oldalait kezelje, természetesen a fizetést is feltüntették.

Erzsébet királynő ennyit fizet annak, aki a közösségi oldalát kezeli

A szerencsés kiválasztottnak az lesz a fő feladata, hogy a Buckingham-palota összes online platformját üzemeltesse, ebbe beletartozik az Instagram-, Twitter- és a Facebook-oldaluk is. Egyes munkahelyeknél úgy szokás, hogy az egész évre szóló fizetést tüntetik fel a hirdetésben a havi helyett, már ha egyáltalán feltüntetik azt. Erzsébet a kommunikációs szakemberének 27 ezer fontot fizet egész évben, ami átszámítva közel 11 millió forintnak felel meg. Emellett egyéb jutalékokat is kap, ami szintén nem hátrány egy álláskereső számára.

GettyImages-133919600
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Ha a 27 ezret elosztjuk 12-vel, akkor egy havi fizetés 2250 fontra jön ki, ami kerekítve 916 ezer forint. Persze Angliában kicsit drágább az élet, mint Magyarországon, mégis érdekes belegondolni, hogy mennyire mások ott a fizetések, mint hazánkban.

Természetesen Erzsébet kommunikációs szakemberének nem csak a posztolás lesz a feladata, ennél picit komplexebb dolgokat is rábíznak majd. Például az intranethálózatukat ő kezeli majd, amihez csak az alkalmazottak férhetnek hozzá természetesen, ott fontos információkat és újdonságokat oszt meg a palota dolgozóival, illetve különféle kommunikációs kampányokban is részt fog venni. Elvárják az illetőtől, hogy kreatívan végezze a feladatait. Azt ígérik, sosem lesz két nap ugyanolyan, utalva arra, hogy bizony sok váratlan kihívással kell majd megküzdenie az új munkatársnak.

A szerencsés kiválasztott a Buckingham-palotában dolgozhat, így valószínűleg a királyi család tagjaival is találkozhat, ami szintén nagy élmény lehet, ráadásul az önéletrajzban is jól mutat, ha az ember a királynőt szolgálta.

Katalin skót kockás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné skót kockás ruháit.

Ezt is szeretjük