Enrique Iglesias és Anna Kournikova 3 gyerekükkel fotózkodtak: imádni való családot alapítottak
Enrique Iglesias és Anna Kournikova családjáról nagyon édes kép készült.

enrique-és-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 2001 óta elválaszthatatlanok, így idén ünnepelhetik szerelmük 21. évfordulóját. Még az Escape című dalhoz készült klip forgatásán ismerkedtek meg. Három gyermekük született, ikreik, Nicholas és Lucy idén decemberben már ötévesek lesznek, míg a családjuk legkisebb tagja, Mary, becenevén Masha idén januárban lett kétéves.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova családja

Ritka pillanatnak számít, ha a gyerekekről posztolnak, ám olykor szívesen megmutatják a kicsiket a rajongóiknak. Május 8-án ünnepelte a jóképű énekes a 47. születésnapját, ennek alkalmából a visszavonult teniszezőnő egy gyönyörű családi képet rakott ki az Instagram-oldalára. Iglesias nyakában kisebbik lánya ült, míg Anna ölében az ikrek foglaltak helyet. 

Csemetéiket Miamiban nevelik, amikor Lucyt és Nicholast várták, nem jelentették be ennek hírét, így sokakat meglepett, amikor 2017 decemberében bejelentették, hogy szülők lettek. Masha esetében is próbálták titkolni a terhességet, ám egy paparazzo lebuktatta őket a szülés előtt pár héttel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított Enrique Iglesias és Anna Kournikova.

Ezt is szeretjük