Enrique Iglesias és Anna Kournikova 3 gyerekükkel fotózkodtak: imádni való családot alapítottak

Enrique Iglesias és Anna Kournikova családjáról nagyon édes kép készült.

enrique-és-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 2001 óta elválaszthatatlanok, így idén ünnepelhetik szerelmük 21. évfordulóját. Még az Escape című dalhoz készült klip forgatásán ismerkedtek meg. Három gyermekük született, ikreik, Nicholas és Lucy idén decemberben már ötévesek lesznek, míg a családjuk legkisebb tagja, Mary, becenevén Masha idén januárban lett kétéves.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova családja

Ritka pillanatnak számít, ha a gyerekekről posztolnak, ám olykor szívesen megmutatják a kicsiket a rajongóiknak. Május 8-án ünnepelte a jóképű énekes a 47. születésnapját, ennek alkalmából a visszavonult teniszezőnő egy gyönyörű családi képet rakott ki az Instagram-oldalára. Iglesias nyakában kisebbik lánya ült, míg Anna ölében az ikrek foglaltak helyet. 

Csemetéiket Miamiban nevelik, amikor Lucyt és Nicholast várták, nem jelentették be ennek hírét, így sokakat meglepett, amikor 2017 decemberében bejelentették, hogy szülők lettek. Masha esetében is próbálták titkolni a terhességet, ám egy paparazzo lebuktatta őket a szülés előtt pár héttel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított Enrique Iglesias és Anna Kournikova.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük