Emma Watson bikiniben kimondottan csúf
Bár a divatfotókon kihozzák belőle a legjobbat, a privát felvételeken látszik, Emma Watson se nem szép, se nem jó alakú.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Be kell látni, Emma Watson nem kimondottan bombázó, sőt, még gyönyörűnek sem mondható.

Jay Barrymore-ral

Persze a rajongók tarthatják édesnek, bájosnak vagy kedves arcúnak, de azért elég messze van a klasszikus szépségideáltól. Ami egyáltalán nem baj, hiszen pontosan ezáltal emelkedik ki a már-már összetéveszthetően egyforma sztárszépségek közül.

Tiniből nő

A Harry Potter-filmek sztárja szinte a nézők szeme láttára vált tinilányból nővé. Felnőttségét pedig igyekszik is megmutatni, amikor csak teheti: a mély dekoltázsok, átlátszó ruhák, apró miniszoknyák és magassarkú topánkák mind azt a célt szolgálják, hogy az ember észrevegye: bizony, Emma Watson lassan húszéves lesz.

Ezzel együtt azonban láthatólag egy-két rossz tinédzserkori szokást még nem sikerült levetkőznie: tartása legalábbis olyan pocsék, mint átlagos kortársaié. Elég csak elnézni bikinis fotóját, mely néhány napja készült Jamaicán - mert azokon Watson kisasszony leginkább egy unatkozó 16 évesre hasonlít, smink nélkül, kidüllesztett pocakkal és púpos háttal.

Új pasi a láthatáron

Ráadásul mintha a kedve sem lenne a legfényesebb - annak ellenére, hogy a melengető napsütésben állítólagos szerelmével pihenheti ki az egyetemi tanulmányokkal töltött hónapok fáradalmait. Nem egyedül üdült ugyanis, hanem Jay Barrymore-ral, akivel 18 hónapja együtt vannak, ám a jelek szerint már nem sokáig.

Az új pasi, Rafael Cebrian

Bár alig látják egymást - a 26 éves férfi Londonban él, míg a színésznő az Egyesült Államokban lévő Brown Egyetemen tanul -, nem tűntek túl boldognak most, hogy végre találkozhattak.

Bezzeg egy hete Watson sokkal vidámabb oldalát mutatta, amikor a másodéves Rafael Cebriannal múlatta az időt egy jéghokimeccsen.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Persze érthető: a spanyol amorózó nemcsak korban illik jobban hozzá, de jobban is néz ki, mint a kopaszodó Barrymore.

Ezt is szeretjük