Emma Thompsont kolléganőjével csalta a férje - Ráment a házasságuk a viszonyára
Kenneth Branagh ezzel a színésznővel lépett félre.

emma-thompson-kenneth-branagh-megcsalta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emma Thomson és Kenneth Branagh valaha az egyik legnagyobb álompár voltak, azonban csúnya véget ért a házasságuk: a színész félrelépett, méghozzá nem is akárkivel.

Emiatt ért véget a házasságuk

Az Igazából szerelem című filmben Emma egy megtört nőt játszik, aki sírógörcsöt kap, mikor rájön, hogy férje megcsalja őt, hiszen egy másik nőnek vett ékszert. Sajnos nem kellett sokat dolgoznia az alakításán, ugyanis pontosan tudta, milyen érzés rájönni a szerelme hűtlenségére, hiszen ő is átélte ugyanezt, amikor férje félrelépett filmbeli partnerével, Helena Bonham Carterrel.

- Volt az a jelenet, amikor a karakterem állt az ágy mellett, és csak sírt, sírt - nagyon át tudtam érezni, hiszen jómagam is átéltem ezt. Ken darabokra törte a szívemet, szóval tudtam, milyen érzés megtalálni a nyakláncot, amit nem nekem szántak. Nem egészen így történt az én esetemben, de attól még átérzem, milyen szörnyű volt a karakteremnek.

emma-thompson-kenneth-branagh-megcsalta-nagy

Emma Thompson és Kenneth Branagh a Fortunes of War című sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és szerettek egymásba 1987-ben. Két évvel később össze is házasodtak, és még jó néhány filmben tűntek fel egymás mellett: ilyen a Szilveszteri durranások, a Meghalsz újra! vagy a Sok hűhó semmiért.

Helena Bonham Carter 1994-ben lépett be a képbe, amikor ő és Kenneth a Frankenstein című filmet forgatták. Ugyan a színész házas volt, de viszonyba kezdett a kolléganőjével. Emma Thompson csak egy évvel később jött rá, hogy mit művel a férje a háta mögött, és azonnal beadta a válókeresetet.

Persze a sajtóban csak annyit közöltek, hogy elhidegültek egymástól, ugyanis a folytonos forgatások miatt nem maradt elég idejük egymásra. Branagh és Helena Bonham Carter viszont még 1999-ig, azaz összesen öt éven át randizgatott.

Ezt is szeretjük