Így hasonlít Julia Roberts-re 27 éves unokahúga - Emma is színésznő
Emma Roberts már gyerekként is színészkedett.

julia-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts ugyanolyan bájos szépség, mint ő maga, ráadásul ő is szép sikereket elért. A legtöbben az American Horror Story-ból ismerhetik, de rengeteg filmben játszott már, például a Családi üzelmekben Jennifer Aniston oldalán, a Pizzarománcban, az Aquamarine-ban vagy az Idegpályában. 

Ennyire hasonlítanak egymásra

Az 51 éves világsztár színész bátyja, Eric Roberts okkal lehet büszke 27 éves lányára, ugyanis befutott és sikeres színésznő lett. Már kilencéves kora óta az iparban dolgozik, 2006-ban, csupán 15 évesen neki ítélték oda az egyik díjat a Young Artist Awards-on. Emma külsőleg kicsit hasonlít Julia Roberts-re, főleg a széles mosolyuk egyezik. Látszik, hogy rokoni szálak kötik őket össze.

Emma Roberts 2012-ben és 2018 végén.
Emma Roberts 2012-ben és 2018 végén.
Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images, Steve Granitz/Getty Images

A Micsoda nő! sztárja egyébként nagyon jó viszonyt ápol az unokahúgával, néha együtt mennek el filmpremierekre, illetve mindig nagy örömmel nyilatkoznak egymásról, ha a riporterek a kapcsolatukról kérdezősködnek.

- Amikor Emma átjött hozzánk, mindig azért imádkoztam, hogy maradjon ugyanolyan, ne változzon meg. És még mindig ugyanaz a fantasztikus lány, aki volt régen - nyilatkozta korábban a Los Angeles Times-nak Julia Roberts unokahúgáról, utalva arra, hogy egyáltalán nem változtatta meg a 27 éves lány személyiségét a hírnév.

Ezt is szeretjük