"Ő egy szemétláda, aki elhagyta anyámat" - Ewan McGregor lánya kifakadt a neten
Clara McGregor nagyon kiakadt a hűtlen édesapjára.

ewan-mcgregor-lanya-balhe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ewan McGregor és lánya, Clara viszonya nagyon elmérgesedett, mióta a színész elhagyta a családját, a Fargós kolléganőjéért, Mary Elizabeth Winsteadért. Clara azóta egyfolytában szidja az apját és új kedvesét a közösségi oldalakon, és képtelen megbocsátani nekik.

Durván beszólt az apjának

Clara előzőleg Mary Elizabeth Winstead ellen intézett támadást az Instagramon. Amikor meglátta a nőt dicsérő kommenteket, alaposan beolvasott neki:

- Még hogy ő a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nő a Földön! Emberek, óriási tévedésben éltek. A csaj egy rakás szemét - írta az Instagram-oldalára kitett fotójához.

Balra a volt felesége, jobbra az új kedvese látható.
Balra a volt felesége, jobbra az új kedvese látható.
Fotó: Getty Images Hungary

Ráadásul nemcsak Clara fordult a színésznő ellen: korábban annyi fenyegető levelet kapott, melyben házasságtörő szajhának nevezték, hogy egy időre szakított McGregorral - bár azóta természetesen újra összejöttek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my mother, ladies & gentlemen • 50 is the new 30 apparently

claramcgregor (@claramcgregor) által megosztott bejegyzés,

Most édesapja volt a célpont: durva kommentet írt róla a legfrissebb fotója alá. A kép ugyanis az édesanyját ábrázolta bikiniben, mely alatt csak úgy özönlöttek a dicsérő hozzászólások. Az egyik kommentelőnek - aki azt írta, tartsa távol a pasijaitól a csinos anyukáját - ezt válaszolta: "nem a pasijaimat kell távol tartani tőle, csak azt az egy szemétládát, aki elhagyta a gyönyörű édesanyámat".

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük