Tiszta Diana - A hercegnőt alakító színésznő kísértetiesen hasonlít rá
Újabb forgatási képek szivárogtak ki A korona című sorozatból.

diana hercegnő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család életét bemutató, A korona című sorozat 2016 novemberében indult a Netflixen, 2019 őszén a rajongók már a harmadik évadot láthatták.

A széria Fülöp herceg és Erzsébet 1947-ben megtartott esküvőjével kezdődött, a harmadik évad pedig a királynő uralkodási idejének 25. évfordulójával ért véget. A rajongók már tűkön ülve várják a negyedik évadot, ugyanis annak középpontjában Diana hercegnő és Károly herceg házassága lesz.

Így fest Emma Corrin Diana hercegnőként

A Netflix még 2019 áprilisában jelentette be, hogy Diana hercegnőt a brit Emma Corrin alakítja majd. Azóta több felvétel is kiszivárgott a forgatási munkálatokról, az alábbi friss fotón is a bájos, feltörekvő színésznő látható a szívek királynőjeként.

A fotókat elnézve a rajongók nem csalódnak majd a sorozatbéli Dianában, ugyanis tényleg hasonlít a színésznő a hercegnőre. Bár Emma Corrin színészi játéka ezekből a képekből nem jön át teljesen, de ha jól előadja Diana tipikus mozdulatait, akkor biztosan sok pozitív elismerésre számíthat a jövőben.

A sorozat számtalan elismerést bezsebelt az elmúlt három évben, január elején az Erzsébetet alakító Olivia Colman kapott Golden Globe-díjat. A SAG Awardson pedig az egész szereplőgárda elnyerte a legjobb alakításért járó díjat.

A Netflix egyelőre nem jelentette be a negyedik évad hivatalos premierdátumát, azonban a Károly herceget játszó Josh O'Connor a Harper's Bazaarnak adott novemberi interjújában elkotyogta, hogy várhatóan már idén megjelennek a legújabb részek.

- Egész jól haladunk a forgatással, persze még van néhány hónap hátra, egy pár részt még fel kell venni, de nagyon izgalmas ez nekünk is. Szerintem ez lesz a legjobb évad majd. Alig várom, hogy befejezzük és végre megjelentessük, valamikor 2020-ban, ha jól gondolom - mesélte akkor.

Világsztárok, akik egy legenda bőrébe bújhattak

Számos színész bújhatott már egy-egy legendás világsztár bőrébe. Mutatjuk a leghitelesebb átváltozásokat.

Ezt is szeretjük