Eminem 28 éves lánya extra dögös fürdőruhában: a lánybúcsúján készültek róla fotók

Az eseményről természetesen nővére sem hiányozhatott.

Eminem lánya lánybúcsújáról posztolt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eminem középső, egyben egyetlen vér szerinti lánya dögös fotókat posztolt Instagram-oldalára, méghozzá a lánybúcsújáról. Hailie Jade Scott bombázó volt fehér bikinijében, miközben a hölgykoszorúja fekete fürdőruhában vette körbe.

Eminem lánya lánybúcsújáról posztolt

Hailie Jade Scott az egyetemen ismerkedett meg szíve választottjával. A 28 éves lány kezét hat év együttjárás után kérte meg párja, Evan McClintock 2023 februárjában. Úgy tűnik, hamarosan az esküvőre is sor kerül majd, hiszen az influenszer lánybúcsújáról posztolt, nem is akármilyen képeket - szúrta ki a People magazin.

A csajos eseményen Eminem nagyobbik, fogadott lánya, Alaina Marie Scott is részt vett testvére mellett, aki tavaly júniusban mondta ki a boldogító igent. A lánybúcsút pazar hangulatban és még pazarabb helyszínen tartották meg a floridai Tampa-öbölben.

A lányok egy hajón pózoltak, a körülményekhez illően fürdőruhában. A menyasszony természetesen fehér, a többiek pedig fekete bikiniben élvezték a kikapcsolódást.

Ő volt Eminem egyetlen felesége: a 48 éves Kimre rá sem ismerni

Eminem exfeleségét már öt éve nem láthattuk.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük