Ő volt Eminem egyetlen felesége: a 48 éves Kimre rá sem ismerni

Eminem exfeleségét már öt éve nem láthattuk.

Új projekt

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eminem exfeleségét, Kimberly Anne Scottot utoljára 2018-ban fotózták le az utcán, ezen a héten újabb képek készültek róla, ami igazi kuriózumnak számít.

A 48 éves nő tüsire vágatta a haját, emellett több tetoválása is lett.

Eminem exfelesége

Íme a friss képek, amelyeket egy paparazzo készített róla michigani otthona előtt.

Amikor Eminem a '90-es években befutott, vele együtt szerelme, Kim is a középpontban került.

Tinédzserkorukban ismerkedtek meg, majd a '90-es években randizni kezdtek, 1995-ben született meg lányuk, Hailie, aki idén decemberben már 28 esztendős lesz. Mellette még két gyereket adoptáltak, Alaina 30, Stevie 21 éves, előbbi édesanyja Kim ikertestvére, Dawn, aki drogtúladagolásban hunyt el. 1999-ben összeházasodtak, de 2001-ben elváltak. Ugyanebben az évben Eminem egyik koncertjén megalázó dolgot művelt a színpadon: egy felfújható babát, ami Kimet szimbolizálta, szétverte a közönség előtt. Aznap a nő megpróbálta megölni magát.

2006-ban adtak egy újabb próbát a kapcsolatuknak, és ismét összekötötték az életüket, de ugyanebben az évben ismét beadták a válási papírokat.

Kimnek született egy fia is, Parker, de ő egy másik kapcsolatából fogant, nincs adat a pontos születési dátumáról, jelenleg a tinédzser éveiben van.

Kimberly az elmúlt években jó pár nehézségen ment át, többször meggyűlt a baja a hatóságokkal, 2015-ben drogbirtoklásért tartóztatták le. Ugyanebben az évben ittasan vezetett, 2016-ban a Mojo In The Morning rádióműsorban bevallotta, hogy el akarta venni magától az életét akkor, írta meg az Us Weekly. Eminem volt az, aki rengeteget segített neki annak érdekében, hogy újból talpra álljon.

- Nagyon közeli barátok vagyunk, csak próbáljuk normálisan nevelni a gyerekeinket - nyilatkozta.

Eminem és Kim lánya

Hailie Jade Scottból gyönyörű nő lett.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük