Rémisztő idegroncs lett az egykor bájos színésznő, Emily Lloyd
A sztár annak idején Bruce Willis-szel és Peter Falkkal is játszott együtt Hollywoodban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Lloyd mostanában kerüli a nyilvánosságot, a brit sztár ugyanis már egy ideje súlyos egészségügyi problémákkal küzd. Pedig a tehetséges színésznő nem is olyan régen még ígéretes hollywoodi karrier elé nézett!

Lomok kint, zűrzavar bent

Ám mint később kiderült, az élet közel sem volt fenékig tejfel a feltörekvő színésznőnek. 

Lloydon ugyanis, talán a nagy nyomás miatt, különféle mentális betegségek tünetei kezdtek jelentkezni. Alig volt 17, amikor Nagy-Britannia már Lloyd kisasszony lábai előtt hevert.

Az 1987-es Bárcsak itt lennél című sikamlós vígjátékban általa kelt életre egy szexuális túlfűtött tinédzser, aki pezsgést vitt egy beszürkült tengerparti városka életébe.

A második világháború után néhány évvel játszódó történet főszerepéért a Nemzeti Filmkritikusok díját is hazavihette a szőkeség.

A Bárcsak itt lennél egycsapásra ismertté tette a nevét, így igyekezett Hollywoodban is kiaknázni a lehetőségeket.

A film tengerentúli fővárosában hamarosan új Marylin Monroe-ként kezdték emlegetni, és olyan mozikban kínáltak neki kiugrási lehetőséget, mint a Robert Redford rendezte Folyó szeli ketté, Brad Pitt főszereplésével, vagy éppen Az ellenség földjén, amiben Bruce Willis volt a partnere.

Élete során több alkalommal diagnosztizálták skizofréniával, figyelemzavarral, kényszerbetegséggel és Turet szindrómával is. Ráadásul egyszer audienciára ment a Dalai lámához, várakozás közben azonban az egyik őrzőkutya megharapta. Ez, plusz a beszedett malária-elleni szerek még jobban súlyosbították az állapotát.

Nem csoda, ha egyik korábbi szereplőtársa sem akart többé hallani róla: Peter Falk állítólag megpofozta a Cookie forgatása alatt, mert nem bírt vele dolgozni; Bruce Willis-t nem is érdekelte a jelenléte közös filmjük kapcsán, Woody Allen pedig két hét után kirúgta a Férjek és feleségek forgatásáról.

Bár még csak 38 éves, a sztár egyáltalán nem emlékeztet korábbi önmagára – a napokban készült fotókon látható szétesett, torzonborz, hajléktalan külsejű nőről alig lehet elhinni, hogy egykoron milyen irigylésre méltó karriert futott be. A saját bevallása szerint kóros álmatlanságban szenvedő színésznő szeretne ugyan visszatérni a szakmába, de kérdés, hogy ki mer neki szerepet ajánlani.
Ezt is szeretjük