Már ekkora Emily Ratajkowski babapocakja: először lépett az utcára terhessége bejelentése óta
Emily Ratajkowski hétfő este jelentette be, hogy első babáját várja.

emily ratajkowski cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Ratajkowski, a világ egyik legdögösebb modellje 2018-ban házasodott össze Sebastian Bear-McClarddal.

Férjével mindig is vágytak egy közös gyermekre, a kis trónörökös pedig már úton van, ezt a modell hétfő este Instagram-oldalán jelentette be.

Emily Ratajkowski gyönyörű kismama

A nagy bejelentés után New York egyik menő negyedében, a Sohóban kapták lencsevégre a 29 éves sztárt, éppen egy étterembe tartott. Ahogy a felvételen is látszik, már szépen kerekedik a babapocakja.

GettyImages-1229298427
Fotó: Raymond Hall / Getty Images Hungary

A Vogue magazinnak írt egy esszét az állapotosságáról, amelyben leírta, hogy miután a barátaiknak bejelentették az örömhírt, az volt az első kérdés, amit megkaptak, hogy kislányt vagy kisfiút szeretnének-e inkább. Erre a modell azt a különös választ adta, hogy nem fogja tudni a gyermeke nemét 18 éves koráig, majd ő maga közli ezt velük. Szerinte sokkal komplexebb ez annál, hogy ki milyen nemi szervekkel jön a világra, ezért progresszív módon akarja felnevelni gyermekét. Azt tapasztalta, hogy az emberek teljesen más dolgokat várnak el egy kislánytól, mint egy kisfiútól. Több általánosítást felsorolt a terhességről, például ha egy nő lányt hord a szíve alatt, akkor a pocakja fentebb van, illetve az első trimeszter alatt gyakrabban émelyeg, bevallotta, nyomasztja őt ez a sok elmélet.

- Nem feltétlenül hibáztatok senkit sem ezekért az általánosításokért, hiszen sok élettapasztalatunk nemi jellegű, és tisztességtelen lenne részemről mindezeket tagadni. De nem szeretem, ha nemi alapú előítéleteket erőltetünk az emberekre, a babákról nem is beszélve. Olyan szülő szeretnék lenni, aki lehetővé teszi azt a gyermekének, hogy ő maga mutassa meg magát nekem - fogalmazta.

Matthew McConaughey modell felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Matthew McConaughey brazil modell kedvese.

Ezt is szeretjük