Emily Blunt elárulta élete legcikibb bakiját - Pont az esküvőjén került kínos helyzetbe

A mai napig cikinek érzi, ahogy kinézett az esküvőjén.

emily-blunt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Blunt és férje, John Krasinski idén júliusban ünneplik tízéves házassági évfordulójukat. A nagy nap nem is lehetett volna tökéletesebb, hiszen a festői szépségű Olaszországban álltak oltár elé. Azonban egyvalamit mégis megbánt a világhírű színésznő.

Minden menyasszony szívügye, hogy esküvője napján a legtökéletesebb formáját nyújtsa, még olyan szépségtrükköket is bevetnek, amiket a hétköznapokban nem. Valószínűleg a brit szépség is ezért járt pórul, amikor olyan dolgot vállalt be, amit nem kellett volna.

Emily Blunt szépségbakijáról vallott

James Corden műsorában vendégeskedett, ő kérdezte meg az évfordulója kapcsán, hogy van-e bármi, amit, ha lehetne, visszacsinálna esküvőjén. Ekkor fedte fel a kínos sztorit. Bődületesen nagy szépségbakit vétett aznap.

emily blunt james corden
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

- Nagyon csúnya önbarnítót viseltem, ezt mindenképpen megváltoztatnám. Ahogy végignézem a képeket, mindig látom, hogy milyen narancssárga volt a bőröm színe, egyáltalán nem tűnt természetesnek az alapbőrszínemhez képest - mesélte a The Late Night Show-ban.

Az esetet tetézte, hogy a Hang nélkül-filmek sztárja nem bérelt fel profi szakembert a művelet elvégzéséhez, hanem egy úgynevezett csináld magad módszerrel kívánta elérni az aranybarna hatást.

- Nem is értem, miért az esküvőmön akartam spórolni. Egyenetlen lett a végeredmény, ráadásul büdös volt a krém is. Nem mellékesen nagyon meleg volt aznap, én meg fehérben voltam. Szörnyű volt az egész!

Úgy tartja a mondás, hogy ha valami balul sül el az esküvőn, akkor a házasság tartós lesz. Ezt a sztárpár már egészen biztosan elmondhatja magáról, hiszen ennyi idő után is töretlen a boldogságuk. 

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gella Hollywood álompárja

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar idén február elején ünnepelhették meg szerelmük 20. évfordulóját. Az álompár az 1997-es, Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg, mégis csak 2000-ben szerettek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted lecukibb közös fotóikat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük