Ilyen bunkó módon szóltak be a Trónok harca gyönyörű Daenerys-ének a premieren: megfagyott a levegő

Emilia Clarke-tól később bocsánatot kértek, ő azonban nem reagált.

dany-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sárkányok háza ausztrál premierjén csúnyán megalázták Emilia Clarke-ot, aki a Trónok harcában az ezüsthajú Daenerys Targaryen királynő bőrébe bújhatott.

A Trónok harca nyolc évad után, 2019-ben ért véget még, a finálé azonban nagy port kavart. A nézők egészen más sorsot szántak volna Clarke karakterének. A színésznő ennek ellenére biztosan egész életében viselni fogja a „sárkányok anyja” nevet, ami szerepe után ragadt rá. 

Beszóltak a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke-nak

Többévnyi várakozás után a rajongók végre megkapták az HBO-tól, amire vágytak: 2022 augusztusában kijött a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, amely 172 évvel Daenerys Targaryen születése előtt játszódik, a történet főszereplői pedig az ő ősei. Az új show-t világszerte nagyon várták, Ausztráliában a Foxtel tévétársaság szervezett premiert neki. Az ügyvezető, Patrick Delaney még beszéddel is készült, ám ebben elsütött egy olyan testszégyenítő poént, amit nagyon nem kellett volna. 

- Úgy voltam vele, mi ez a sorozat ezzel a zömök kinézetű lánnyal, aki lángok közé sétál? - szaladt ki a férfi száján az eseményen a megjegyzés, amit ő maga viccnek szánt, ám a teremben senki sem nevetett. 

Jelenlévők beszámolói szerint a hangulat azonnal fagyossá vált, a többség Delaney helyett szégyellte magát a gonosz megjegyzésért. A Foxtel sem sokkal később közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, ebben bocsánatot kértek Emilia Clarke-tól. Ő erre semmit nem reagált. 

A színésznő a Trónok harcában, mint Daenerys Targaryen.
A színésznő a Trónok harcában, mint Daenerys Targaryen.
Fotó: Profimedia

A Trónok harca királynője egyébként átlagosnak mondható testméretekkel rendelkezik, 157 centi magas és körülbelül 52 kiló. Alkatra nagyon nőies, csinos és bájos, nem véletlenül imádják annyian. 

A kínos incidens egyébként nemcsak a jelenlévőket és a netezőket borította ki, hanem más sztárokat is. A szupermodell Emily Ratajkowski például mélyen elítélte a gonosz beszólást. 

Így néz ki a Sárkányok háza hercegnője a valóságban

Az ifjú Rhaenyra Targaryen hercegnőt Milly Alcock, idősebb kori énjét Emma D’Arcy játssza. A két színésznő között nyolc év a korkülönbség.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük