Elvis vadul csókolgatta Sophia Lorent - Több volt köztük puszta barátságnál?
Máig nem tudni, mi volt a páros között valójában.

sophia-loren-elvis-presley-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai napig tartja magát a pletyka, miszerint az olasz színésznő, Sophia Loren és a rock’n’roll királya, Elvis Presley az ötvenes éves derekán egymásba szerettek. Hogy a romantikus megismerkedés valóban perzselő szerelmet vagy inkább sírig tartó barátságot hozott a két híresség életébe, azt a mai napig kevesen tudják.

Mi volt köztük valójában?

A sikeres színésznő, Sophia Loren és az akkor már fénykorát élő Elvis Presley 1958-ban Hollywoodban, a Paramount Stúdióban találkoztak először. A Királynak sűrű éve volt: elveszítette édesanyját, majd katonaságba vonult, ahol megismerkedett későbbi feleségével, a nála tíz évvel fiatalabb Priscilla Ann Beaulieu-val. Ugyanebben az évben forgatta a King Creole című filmet - melyet egyébként a magyar származású Michael Curtiz rendezett -, melyben a főszerepet játszotta. Az elmondások szerint Sophia Loren volt az, aki a film fővárosában meglátta, odasietett hozzá, és rögvest be is mutatkozott neki.

Azt beszélik, jóval több volt köztük egyszerű barátságnál. Sophia Lorennek minden idejét a forgatások tették ki, ekkoriban évente átlagosan három film készült a főszereplésével, nevét - köszönhetően producerének és férjének, Carlo Pontinak - a tengerentúlon is ismerték már 1958-ban. A pletykák szerint a színésznő a családja és barátai nélkül magányos volt Hollywoodban, egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott: Elvis Presley-vel próbálta pótolni a szívében keletkezett űrt.

sophia-loren-elvis-presley-viszonya-nagy

Sokak szerint a Király is lángolt a szexi díva iránt, lenyűgözte a humora és a szépsége, ám a körülmények - leginkább Sophia Loren házassága - miatt hiába izzott köztük a levegő, szerelmük elviekben csak plátói maradt, és barátként tartották a kapcsolatot egészen Elvis haláláig. Sokan megkérdőjelezik a furcsa szerelem létét, még erotikától túlfűtött, közös képeik láttán is, melyeken a Király vadul csókolja az olasz színésznő nyakát. Tény, hogy Presley-t sok színésznővel boronálták össze, ahogy Loren szerelmi élete is állandó témát adott a pletykalapoknak. Priscilla Presley azonban állítólag a mai napig érzékenyen reagál Sophia Loren neve hallatán.

Az, hogy vajon a hamarosan hazánkba érkező Elvis, The Wonder of You koncertshow-n, ahol Priscilla Presley a színpadon mesél majd a Király legendás életéről, ez a sztori is elhangzik-e, június 6-án kiderül.


Priscilla Presley ezért vált el Elvis-től

Priscilla 21 évesen hozzá is ment Elvis-hez - a házasságuk azonban egyáltalán nem olyan volt, amilyennek elképzelte. Olvasd el, miért vált el tőle!

Ezt is szeretjük