Priscilla Presley ezért vált el valójában Elvistől - Ilyen élete volt a Király mellett
A Dallas egykori sztárja őszinte vallomást tett.

priscilla-presley-elvis-valas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley csupán 14 éves volt, amikor megismerkedett leendő férjével, a nők bálványával, Elvis Presley-vel. Nem csoda, ha a Királynak becézett énekes azonnal levette a lábáról a naiv kamaszlányt a jó külsejével, karizmatikus kisugárzásával és egyre nagyobb népszerűségével, így Priscilla 21 évesen hozzá is ment Elvishez - a házasságuk azonban egyáltalán nem olyan volt, amilyennek elképzelte.

Ezért vált el valójában Elvistől

Habár Priscilla őrülten szerelmes volt Elvisbe, hamar fullasztónak érezte a világát:

- Miután beköltöztünk Gracelandbe, jöttem rá, hogy olyan lesz az életem, mintha kalitkába lennék zárva. Elvisnek megvoltak a saját barátai, és nem szívesen engedett be új tagokat a szűk körébe. Sosem mentünk sehová. Még egy étteremben sem voltunk együtt, mert Elvis nem szerette, ha evés közben készül róla fotó.

Úgy éreztem, mintha nem lenne saját életem, mintha csak az ő kis világának mellékszereplője lennék. Nem voltak saját barátnőim, csak a barátai feleségei. Jól kijöttem velük, nem erről van szó, csak úgy éreztem, hogy mindent mások döntenek el helyettem. Nem tudtam, ki is vagyok valójában.

Nem azért váltam el tőle, mert nem szerettem. Ő volt életem szerelme, és mindig az is marad. Azért váltam el tőle, mert meg akartam ismerni magam, saját életet akartam, tudni akartam, milyen a világ - nyilatkozta Priscilla a Loose Women című műsorban.

Ezt is szeretjük