Erre felesége sem számított! Az énekes bevallotta, hogy meleg
4 év után el is váltak
Elton John mássága ellenére kötött házasságot egy német nővel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elton John a meleg énekesek úttörőjének számít, egyike azoknak, akik elérték, hogy engedélyezzék számukra a törvényes élettársi kapcsolatot és a gyerekvállalást is. Azonban az sokáig rejtve maradt a rajongók előtt, hogy 1984-ben már megnősült egyszer, ráadásul egy nővel, Renate Blauellel házasodott össze.

1976-ban ismerte be másságát
Férjével és béranya által kihordott gyermekükkel
Feleségével, Renate Blauellel

Az énekes azonban már tinédzserkora óta tudta, hogy a férfiakhoz is vonzódik, 1976-ban a világ előtt is felvállalta biszexualitását.

Egyszerűen nem kérdezte senki

1988-ban el is vált feleségétől, mert rájött, hogy nem csak hogy nem érdeklik a nők, de kizárólagosan a férfiak mozgatják meg a fantáziáját.

Először Cliff Jahrnak, a Rolling Stone magazin egyik riporterének vallott nemi hovatartozásáról.

- Már hosszú ideje vártam, hogy valaki megkérdezze ezt tőlem. Hiszen nem titok. Valójában vállalom, hogy meleg vagyok, nincs barátnőm, de még soha senki nem kérdezte meg tőlem. Azt hiszem, egyszerűen csak mindenki tudta - mondta el, miért csak húszas évei végén szólalt csak meg először az ügyben.

Ebben az időben a 65 éves énekes egyébként egy menedzserrel élt kapcsolatban.

Már a második gyereket tervezik

Élettársával, David Furnish-sel az 1990-es évek közepén ismerkedett össze, majd közel egy évtized után hivatalosan is összekötötték életüket. 2011-ben egy béranya hordta ki kisfiúkat, Zachary-t. Bár azt mai napig nem árulták el, melyikük a gyermek apja, arra már több utalást is tettek, hogy szívesen vállalnának még egy csemetét.

Elton John zenei karrierje mellett nemrégiben egy könyvet is megjelentetett A szeretet a gyógyír címmel, melyet Ryan White barátja emlékének szentelt. Ryan vérátömlesztéssel kapta meg a HIV vírust és hosszú küzdelem után 1990-ben halt meg. Később az AIDS ellenes kampányok arcává is vált.

- Az volt a legrosszabb, hogy a betegsége miatt a családját kiközösítették, másik városba kellett költözniük, az ablakukba és postaládájukba rendszeresen égő dolgokat dobáltak. Még csak iskolába se tudott járni - mondta el az énekes.

Ezt is szeretjük