Chris Hemsworth magyar származású felesége kerek fenekéről posztolt: Elsa Pataky bombázó bikiniben
Elsa Patakyról bikinis kép készült a családi nyaraláson.

elsa-és-chris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chris Hemsworth magyar származású felesége, Elsa Pataky az Instagramjára rakott ki több képet legutóbbi nyaralásukról.

A jóképű színész és gyönyörű, színésznő felesége természetesen a gyermekeiket, Indiát, Tristant és Sashát sem hagyták otthon.

Elsa Pataky bikiniben pózolt

Pataky Instagram-képei között akadt egy nagyon dögös felvétel is, amely a tengerparton készült róla hátulról, a háromgyerekes anyukának tökéletes az alakja, meglátszik, hogy odafigyel az étkezésére, és a sport az élete része.

elsa
Fotó: Instagram/Elsa Pataky

- Nehéz meghatározni a pontos filozófiámat, de általában véve fontosnak tartom, főleg az edzéssel kapcsolatban, hogy kilépj a komfortzónádból. Amikor nem mozogsz, vagy nem csinálsz semmit, akkor nehéz, de ha szakítasz ezzel az életmóddal, és megtapasztalod azt a jóleső érzést az edzés után, az megváltoztat valamit benned. Szerintem a gondolataink és hiedelmeink visznek előre, de egyben ezek is tartanak vissza minket. Néha azt gondolom: „Rendben, ma ki fogok lépni a komfortzónámból, még akkor is, ha tényleg nem akarok edzeni, mert tudom, milyen érzés, amikor ezt csinálom” - ezt 2020-ban a Marie Claire-nek nyilatkozta.

Általában reggelente edz szívesebben, valamikor kondizik, máskor a szabad levegőn sportol. Kedvenc elfoglaltságai között szerepel a túrázás és a szörfözés is, de ha nincs kedve komolyabb edzésre, egy egyszerű séta is jót tesz az embernek a véleménye szerint.

Pataky a legutóbbi Instagram-posztjában nem osztotta meg a rajongóival, hol nyaralt a családjával, de a képeket elnézve csodás tájakat jártak be.

Jót is tett nekik a pihenés, hiszen sok teendő vár rájuk az elkövetkezendő hónapokban. Férje, Chris Hemsworth legújabb filmje, a Thor: Szerelem és mennydörgés júliusban kerül a mozikba az eddigi tervek szerint, így a mozialkotás reklámozásakor rengeteg interjú és nyilvános szereplés vár majd rá. A Netflix is bemutat tőle egy új filmet, ami a Spiderhead címet kapta, az szintén a nyáron jelenik meg, ezek mellett jön a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása. Két filmes produkció forgatása vár rá, az egyik a Furiosa, a másik a Hulk Hogan életéről szóló mozi. Elsa Pataky hamarosan a Carmen című filmet forgatja majd.

Benedict Cumberbatch felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Ezt is szeretjük