Az 58 éves Elizabeth Hurley pikáns szexjelenetet vállalt be: elég bizarr, ki rendezte a filmet

Damian Hurley filmjének előzetesében egészen intim jelenetben látható saját édesanyja.

Elizabeth Hurley szexjelenetet vállalt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elizabeth Hurley 58 évesen is elképesztően bevállalós. A Strictly Confidential című filmben ugyanis egy túlfűtött szexjelenetben is látható lesz. Elég bizarr belegondolni, hogy magát a filmet a színésznő fia, Damian Hurley rendezte.

Az 58 éves Elizabeth Hurley pikáns szexjelenetet vállalt be

Pikáns szexjelenetben lesz látható Elizabeth Hurley legújabb filmjében, melyet nem más, mint a saját fia, Damian Hurley rendezett. Az előzetesben is kiszúrható részlet során egy másik nővel kerül intim kapcsolatba a színésznő - fedte fel a Dailly Mail.

A rejtélyes drámában egy fiatal lány a csábítás, a kétszínűség és az árulás világában próbálja kétségbeesetten feltárni legjobb barátnője öngyilkosságának titkát. A karakter visszatér az egzotikus karibi szigetre, ahol barátnője meghalt, és megesküszik, hogy kideríti az igazságot a halálával kapcsolatban.

Elizabeth Hurley játssza Lily szerepét, akit a Pear Chiravara által alakított Natasha csábít el a filmvásznon.

A színésznő fia Instagram-posztjában részletezte, hogy édesanyja évekkel ezelőtt megígérte neki, hogy első filmjében szerepelni fog. Azt is hozzátette, hogy „álom volt a közös munka”. Damian Hurley nagyon hálás anyukájának, hogy betartotta ígéretét, és főszerepet vállalt első nagyjátékfilmjében.

Bár sokaknak meglepő lehet, hogy saját anyjának erotikus jelenetei mögött ült a rendezői székben, nem ez volt az első hasonló eset. A színésznő ugyanis 2018-ban bevallotta, hogy rengeteg bikinis és szexi Instagram-képét a fia készítette róla. Rajongói mindezt kissé furcsának találták.

Jenna Ortega és 31 évvel idősebb kollégája szexjelenete kiverte a biztosítékot: visszavágott a színésznő a kritizálóknak

A Csábító leckék intim jelenetei sokaknál túlmentek egy határon.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük