Diana hercegnő iker unokahúgai káprázatos estélyi ruhákba bújtak a velencei filmfesztiválon
Diana hercegnő iker unokahúgai is részt vettek az idei velencei filmfesztiválon.

diana-unokahúgai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A velencei filmfesztivált idén 78. alkalommal rendezték meg, Európa egyik legnagyobb filmes eseménye szeptember első napján indult, és 11-én ér majd véget.

Számos ismert embert meghívtak a rangos rendezvényre, idén Diana hercegnő iker unokahúgai, Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer is ott lehettek a fesztiválon.

Eliza Spencer és Amelia Spencer a velencei filmfesztiválon

A szőke szépségek a Parallel Mothers című filmet tekintették meg a fesztivál első napján. Mind a ketten nagyon csinosan festettek a vörös szőnyegen. Mind a ketten egy Alberta Feretti kreációban varázsoltak el mindenkit. Amelia egy fekete ruhakölteményre, Eliza viszont egy rózsaszín darabra tette le a voksát.

GettyImages-1337730777
Fotó: Elisabetta A. Villa / Getty Images Hungary

A 29 éves lányok nővére Kitty Spencer, akiről már számos alkalommal beszámoltunk. Édesapjuk Charles Spencer, Diana testvére.

Az ikrek hároméves koruktól kezdve Dél-Afrikában nevelkedtek, ám Londonba költöztek, mert így modellként mind a ketten több lehetőséghez juthatnak. A Storm Model Management szerződtette le őket. A Hello! magazinnak még a nyáron meséltek erről.

- Kíváncsian várjuk, mit tartogat nekünk a jövő. Mindig is úgy képzeltem, hogy a végén Angliában kötök ki, viszont egy kicsit több ideig húzódott ez, mint ahogy én ezt elterveztem. Izgatottak vagyunk, hogy végre itt élhetünk. Én itt képzelem el a jövőmet - mesélte Amelia, aki mindössze 20 perc távolságra lakik ikertestvérétől.

GettyImages-1337769499
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

- Bárhova is megyünk, a testvéri kötelék, ami köztünk van, az megtörhetetlen. (...) Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy már a megszületésünk pillanatában szereztünk egy legjobb barátot. Tényleg igaz, amit szoktak mondani az ikrek különleges kapcsolatáról - mondta Eliza.

Mind a ketten komoly párkapcsolatban élnek: Ameliát tavaly már el is jegyezte a párja, Greg Mallett, nagyon régóta együtt vannak, májusban ünnepelték szerelmük 12. évfordulóját. Eliza Channing Millerddel jár.

Így tündököltek a sztárok a velencei filmfesztivál első napján

Képes összeállításunkban megnézheted, mit viseltek a sztárok az idei velencei filmfesztivál első napján.

Ezt is szeretjük