4 elhájasodott egykori szívtipró
Egykor nők ezrei rajongtak értük, mostanában viszont felesleges kilóikkal érdemelték ki a közvélemény figyelmét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhízás veszélye a sztárokat is ugyanúgy fenyegeti, mint bárki mást. A lustaságnak, a torkosságnak és az egészségtelen életmódnak köszönhetően a felesleges kilók pillanatok alatt megszaporodnak a hírességek testén, melyektől aztán csak kemény munka árán tudnak megszabadulni.

Összeállításunkban négy olyan legendás hollywoodi szívtiprót gyűjtöttünk össze, akiket a jelek szerint nem igazán izgat, hogy az elmúlt hónapok során megdöbbentően elhíztak. Ezek a sármos színészek évtizedekkel ezelőtt nők milliót bűvölték el, de vajon most is képesek volnának ugyanerre?

Val Kilmer

A kilencvenes évek egyik legvonzóbb színésze már évekkel ezelőtt megindult az elhízás lejtőjén, éppen ezért nem véletlen, hogy legutóbbi filmjeiben egy meglehetősen kövér Val Kilmerrel találkozhattunk. A 49 éves amerikai színészt Francis Ford Coppola Tetro című mozijának Los Angeles-i premierjén örökítették meg. 


Ahol rá sem lehetett ismerni arra a jóképű sztárra, aki Batmanként és Jim Morrisonként is megdobogtatta a nők szívét. A fotó tanúsága szerint Kilmer óriási pocakot növesztett, és arca is meglepően kikerekedett.

Ám mindez nem igazán zavarta, és boldogan mosolyogta végig a premiert. Az ezredfordulót követően azonban nem csak a sztár teste, hanem karrierje is lassú hanyatlásnak indult. Kilmer kölcsönözte például a hangját az újjáélesztett Knight Rider című sorozat kultikus gépkocsijának, KITT-nek, és olyan mozikba el sem jutott filmekben tűnt fel, mint Az elítélt vagy Az olvadás.

Jack Nicholson

A hollywoodi színészlegenda többek között három Oscar-díjjal és kétezer szeretővel büszkélkedhet. A felesleges kilókról nem is beszélve, melyek bizony alaposan megváltoztatták a sármőr korábban vékony alakjának vonalait. Nicholson azonban magasról tesz arra, hogy egy ormótlan mackóvá hájasodott.

A nyáron például szemrebbenés nélkül mutatta meg puffadt testét, miközben Franciaország északi partjainál mártózott meg a tengerben. A helyszínen készült fotók szerint azonban a nők továbbra is odavannak érte, Nicholson ugyanis több bikinis hölgy társaságában múlatta az időt jachtján.


Miközben azonban a sztár kilói meglepő gyorsasággal gyarapodnak, addig ugyanez nem mondható el a filmjeiről. A 72 éves amerikai színész az elmúlt években egyre ritkábban állt a kamerák elé, legutóbb a 2007-es A bakancslistában láthattuk, következő filmjét pedig majd csak jövőre kezdik vetíteni a mozik.

Don Johnson

A nyolcvanas évek során a Miami Vice című sorozatban több mint száz epizódban nyűgözte le a nézőket az 59 éves amerikai színész, arról nem is beszélve, hogy pályafutása során csak úgy falta a nőket. Ám az elmúlt időszakban Don Johnson is túlságosan elkényelmesedett, ennek következményeként pedig ő is alaposan elhízott. Méretes pocakjával és kikerekedett arcával Johnson már csak nyomokban emlékeztet arra a szívtipróra, aki nem csak Melanie Griffith, de Barbra Streisand fejét is elcsavarta. A Golden Globe-díjas és ötgyerekes sármőr fénykora kétségkívül leáldozott, nem véletlen, hogy az elmúlt években kevésbé sikeres európai produkciókban tűnt fel.


A falánkság és tunyaság mellé pedig a kalórianövelő italozás szenvedélye is betársult. 2001-ben például a részeg Johnson egy nőt a karjánál fogva rángatott San Franciscóban egy étterem közelében, miközben Heartbeat című dalát énekelte. A sorozatsztár ugyanis énekesként is megpróbált érvényesülni, de karrierjének ezen része még a kilencvenes években véget ért.

Nick Nolte

A 68 éves amerikai színészről készült fotót látva nehéz elhinni, hogy Nick Nolte modellként kezdte pályafutását. Pedig így igaz, a hatvanas-hetvenes évek fordulóján a sztár a Clairol márka egyik hajápolási termékét reklámozó plakátján pózolt. Ezt követően fordult érdeklődése a színészet felé, majd 1977-ben robbant be a köztudatba a gyönyörű Jacqueline Bisset oldalán A mélységben. A két Oscar-díjra jelölt szőke szívtipró azonban az elmúlt évek során meglehetősen mélyre süllyedt az alkoholizmus mocsarában.

Ez pedig nemcsak egykor jóképű arcán végzett óriási pusztítást, hanem a testsúlyát is jócskán megnövelte. Nolte egyik legkínosabb botrányára a hawaii reptéren került sor a Trópusi vihar forgatásán, amikor is a váróteremben terült el holtrészegen.

Idén nyáron pedig büdösen, ittasan és koszosan tömte magába az ételt egy malibui étteremben, miközben a szemtanúk elmondása szerint a nyála is csorgott.

Ezt is szeretjük